mynewspapers.net

Hälsosamma val måltider & viktminskning

Hälsosamma val måltider & viktminskning


Hälsosamma val gör flera rader av frysta måltider som kan vara ett smart val för dig som vill gå ner i vikt. Företaget designar måltider med hälsosamma ingredienser som grönsaker, fett kött, hela korn och erbjuder dem i del-kontrollerade storlekar. Hälsosamma val är en praktisk viktminskning lösning, särskilt om du inte har tid att laga mat från grunden.

Funktion

Portion kontroll är en av de största nycklarna till att förlora vikt. När du äter färre kalorier än du använder, kommer pounds avhopp. Vissa människor gillar inte mäta livsmedel och räkna kalorier för att garantera att de inte matmissbruk. Hälsosamma val måltider är pre portionde för dig, så du slipper tänka på det. Dessutom genom att kombinera fullkorn, protein och grönsaker, har måltiderna den näring du behöver bo full.

Funktioner

Smakerna varierar kraftigt, så hälsosamma val erbjuder ett brett utbud av måltider för dig att välja mellan. Den "kompletta måltider" inkluderar en viktigaste förrätt, en grönsak sida och fruktbaserade efterrätt. Övriga måltider har bara förrätt. För att lyckas med hälsosamma val måltider för viktminskning, måste du välja måltider som matchar din smak. Starta genom att köpa och försöker några som låter bra för er. Om du gillar en viss måltid, kan du köpa mer nästa gång du går till affären. Det är inte smart att köpa flera paket av samma måltid om du ännu inte har provat att smak.

Kalorier

I allmänhet är hälsosamma val måltider under 400 kalorier, vilket gör dem smart val för både lunch och middag. Kompletta måltider och rätter som är äcklig eller krämig tenderar att ha högre kalorier än de som har bakat eller rostade kött och ångade grönsaker. Alla måltider Visa tydligt kalori räknas på framsidan av förpackningen, vilket gör det lätt att göra markeringen måltid.

Hälsosamma val vs andra frysta måltider

Du kan inte nödvändigtvis använda bara några frysta måltider för viktminskning. Medan alla frysta måltider kommer i förväg portionde paket, är vissa extremt hög kalorier, fett och natrium. ConAgra Foods, vilket gör hälsosamma val linje av produkter, har särskilt utformade dessa frysta måltider passar in i en hälsosam livsstil och underlätta viktminskning.

Överväganden

Choice hälsomat ensam kanske inte tillräckligt för att hålla dig nöjd. För att gå ner i vikt, Använd dessa måltider i samband med en övergripande hälsosam äta plan. Till exempel mellan måltider, välja nyttiga snacks som färsk frukt eller hela korn kex med ost. Om du tror att måltiden inte fyller nog, kombinera måltiden med en sallad med låg fetthalt dressing eller en buljong-baserade soppa. Dessa livsmedel hjälper dig att känna full utan att lägga en massa extra kalorier.