mynewspapers.net

Hälsosamma kreativa frukt Snacks

Hälsosamma kreativa frukt Snacks


Få mer frukt i en hälsosam kost med kreativa och välsmakande snacks. USDA riktlinjer inkluderar en mängd frukt som en viktig del av matpyramiden förslagen för en näringsrik kost, som det anges i MyPyramid.gov. Det är möjligt att göra komponenten frukt någon diet roligt. Skapa snacks som firar smaker och näringsvärdet i denna typ mat. Använda snacks för dig själv, din familj och i underhållande vänner.

Ålder överväganden

Avgöra om åhörarna mellanmål blir lite barn, tonåringar eller vuxna. Ungdomar föredrar ofta enkel, enhetlig frukt smaker i lätt-att-behålla delar. Äldre barn brukar gilla volym och intressant presentation. Försök smak och textur kombinationer när betjänar frukt snacks till vuxna med en mer mogen gom. Skär äpplen i tändstickor, slänga med en skvätt apelsinjuice hålla från browning och servera apple pinnar i en stack på små färgglada papper plattan för ett barns parti mellanmål. Göra en teen-storlek apple mellanmål från hela äpplen, utan kärnhus och skär i tjocka skivor. Ordna skivor i koncentriska cirklar på en tallrik runt en liten skål låg fetthalt, sockerfri vanilj yoghurt spetsade med ett stänk av kanel för doppning. För en vuxen part, smeta en ljus lager låg fetthalt mjuk ost på en multigrain eller råg cracker, toppa med 2 eller 3 tunna skivor av apple, tillsätt en skvätt åldern balsamvinäger och strö över färsk timjan blad.

Styckning och former

Gör snacks kul med kreativa snittmetoderna. I stället för offranden skalade orange segment, kan skiva en hel apelsin i ½-tums rundor, sedan skära varje runda på mitten, att skapa en halvmåne forma som sugas och tuggade med yttre skal som en fälg att hålla fast vid. Skiva kiwi samma, så ett bett av köttiga gröna frukten är tillfredsställande och det yttre flår lätt dumpas. Använd små cookie Fräsar för att skapa oväntade intressanta frukt former. En kärnfria vattenmelon, skuren i tunna skivor och skär ut hjärtat, diamant, cirkulär eller stjärna former. Frukt läder, torkad frukt rullar och skivade päron, persikor och melon kan också skäras i former med mini cookie fräsar.

Presentation

Enkla hälsosamma frukt snacks kan serveras i cupcake papper. Använda folie papper eller flera lager av färgade-papperstyp. För tonåringar och vuxna, tråd frukt bitar, druvor och formade fruktbitar på tandpetare eller längre bambu spett. Lägga färsk ananas och fikon på lång metall grillspett, varvat med salta champinjoner och kubik skinn kycklingbröst. Grilla på grill, tråckla med olivolja och örter för att skapa en ovanlig rejäl och hälsosam söta mellanmål.