mynewspapers.net

Halsont rättsmedel för sångare

Halsont rättsmedel för sångare


Oavsett vilken typ av musik du utför, som sångare utsätta du din röst för mycket stress. Du kan bli störd av ont i halsen om du slåss mot en sjukdom, eller om du har ansträngt rösten genom dålig teknik eller överanvändning. Det finns många lösningar på butikshyllorna som tout deras effektivitet, kan du piska upp flera huskurer som fungerar ganska bra, utan att någon av de biverkningar som orsakas av mediciner.

Honung

Halsont rättsmedel för sångare


En välkänd botemedel för en singer halsont är honung. Honung kan vara mycket lugnande till ont i halsen när de läggs i en hälsosam dos till en kopp varm örtte eller vatten. Sångare har också varit känt att dricka honung direkt från flaskan.

Salt vatten

En annan grundläggande halsont rättsmedel är varmt saltvatten. Används som ett gurglande skölj, varmt saltvatten är mycket lugnande och har varit tippad för att förbättra cirkulationen av infektionsbekämpande antikroppar. Det tar inte mycket salt för att göra jobbet---bara en tesked i en 236 ml. glas med varmt vatten, gargled flera gånger om dagen.

Pickle Juice

Ättika har respekterats länge som hem rättsmedel ingrediens, men många människor inte kan komma förbi smak av ättika i sitt naturliga tillstånd. Ett välsmakande sätt att få vinäger till halsont utan rynka faktor är genom att dricka ättikslag juice. Någon smak av jarred ättikslag innehåller vinäger bas, och ju högre vinäger innehåll desto bättre. Bara Häll pickle juice i ett glas och smutta på det hela dagen.

Mentol

Behandla halsont med en hybrid av affären och hem-botemedel lösningar. Hitta i halsen droppar som innehåller mentol---att för dem som innehåller några andra syntetiska ingredienser (ludens eller Ricola, till exempel)--- och lös upp en droppe i en kopp hett vatten eller honung te. Mentol är mycket lugnande, och ett bra komplement till varmt vatten och honung. Du kan få en liknande effekt genom att lägga en droppe mynta eller pepparmynta olja till ditt te.