mynewspapers.net

Hälsa spel för flickor

Hälsa spel för flickor


Hälsa-spel är en engagerande sätt att lära flickor mer om och hur man tar hand om sina kroppar. Många hälsa spel finns för tjejer i alla åldrar, lär dem hur man leder en hälsosam livsstil och förstärka en positiv syn på total wellness.

Dining beslut

Www.bam.gov erbjuder online spel matsal besluten av kropp och sinne (BAM), en publikation av Centers for Disease Control and Prevention. I detta hälsa spel lära flickor sig att göra de bästa valen i cafeterian. Spelet hjälper tjejer lära sig att vara deras hälsosammaste och titta och känna sitt bästa genom att leverera sina kroppar med tillräcklig näring--som vitaminer, mineraler, proteiner och kolhydrater--för tillväxt, utveckling och energi.

Nutrition Cafe

Pacific Science Center erbjuder en online Nutrition Cafe på www.exhibits.pacsci.org där tjejer kan lära dig mer om sund livsstil och kost. Spel innehåller den näring skuggspel, där flickor hjälper de berömda nutrition detektiv Inspector Snarfengood handtag tuff nutrition fall. I ha-A-Bite Cafe, kan flickor bygga en måltid med näringsinformation för att skapa en näringsrik Åldersspecifik måltid.

Sashas Health Spa

Sashas Health Spa, ett populärt interaktiva spel som kan nås på www.girlsgames24.com, ger flickor med chansen att hjälpa Sasha kör ett spa. Spelare hålla kunder glad och avslappnad att tjäna pengar, som kan användas för att köpa mer utrustning och öka spa lyx, i enlighet med spelets mål att bygga den bästa beauty resort i världen. Flickor lär dig om hälsa spa procedurer medan du njuter av färgglada grafik.