mynewspapers.net

Hälsa & säkerhet verksamhet för barn

Hälsa & säkerhet verksamhet för barn


Genomföra arbetsmiljöverksamhet in ett klassrum läroplanen lär barn att fatta rätt beslut under hela livet, oavsett om äta hälsosam, bekämpning av grupptryck eller bibehålla street smarts. Med kreativt tänkande, kan lärare erbjuda ett brett utbud av hälsa och säkerhet lektioner och aktiviteter för ungdomar.

Kon som förstörde Chicago

Enligt utbildning världen, ett online pedagogisk resurs webbplats, från och med 2010 som mer än 100 000 barn bränder varje år. För att erkänna brand förebyggande vecka, som är ett årligt evenemang varje oktober i USA, införliva en aktivitet som korrelerar med brandsäkerheten, föreslår utbildning världen. Läsa högt "The ko att förstöras Chicago," en kort barnbok om hur en ko, en gång trodde att ha orsakat branden 1871 Chicago. När du har läst boken för eleverna, leda en klassdiskussion på tomten samt inställning och övergripande fakta av Chicago fire. Be eleverna frågor, såsom "Hur brandmän släcka elden?" eller "brand sprids snabbt?" Uppmuntra barnen att prata om hur leker med elden är farlig.

Rollspel

För att hjälpa dina elever att förstå vikten av att vara medveten om sin omgivning och undvika grupptryck, ge dem en möjlighet att agera ut specifika situationer framför klassen. Dela upp barnen i mindre grupper två eller tre. Ge varje grupp en situation gällande säkerhet frågor, inklusive pratar med främlingar eller, om barnen är äldre, dricka och köra. Har varje grupp agera ut deras scenario genom att skapa sketcher porträttera vad de skall göra i en viss situation. Denna verksamhet ger barnen möjlighet att tänka kritiskt, lösa problem och interagera med sina kamrater.

Mat och aktivitet tidskrifter

För att undervisa eleverna vikten av att äta hälsosamt och leder en vältränad livsstil, har dem mat och aktivitet journaler skapas. Distribuera en notebook eller mapp till varje barn och uppmuntra dem att anpassa sina tidskrifter genom att dekorera dem. Utse en viss tid varje dag för eleverna att spela in vad de åt den tidigare dag som fysiska aktiviteter som de utförde. Har dem skriva i sina tidskrifter under loppet av ett läsår för att avgöra om deras ätande och fitness vanor förbättra.