mynewspapers.net

Hälsa displayen styrelsen idéer

Hälsa displayen styrelsen idéer


Ställa in en display ombord i syfte att främja hälsofrågor är ett bra sätt att främja säkra och hälsosamma metoder inom er organisation och demonstrera en känsla av oro för allas välbefinnande. En standard anslagstavlan kan upprätta din bas; men kommer att du behöva ge resten. Följande är några idéer för vad ska ingå i din hälsa visar styrelsen.

Nöd utrymningsväg

Det är alltid en bra idé att ställa ut en väl genomtänkt plan för en nödsituation. Till exempel om en brand skulle bryta ut, alla skulle dra nytta av att veta exakt var att gå. Upprätta ett diagram för varje våningsplan. På dessa diagram, tydligt Visa utgångarna. Du kan även rita pilar illustrerar de enklaste utrymningsvägarna från ett visst område. Lägg till denna plan instruktioner som kan gå med på en nödutrymning. Till exempel skulle Förvarningstecken inte för att använda hissarna vid en brand vara fördelaktigt.

Allmänna hälsa påminnelser

Allmän hälsa praxis är också helt relevanta för wellness i din grupp. Detta är ännu mer avgörande under influensasäsongen. Utstationering bra bitar av information för att förhindra spridningen av bakterier kan skydda din grupp och hålla din organisation effektiv drift. Uppmuntra handtvätt och nysa och hosta-som omfattar att hjälpa alla förbli fri från virus. På sommaren kan påminnelser att hålla hydratiserade hjälpa till att rädda liv.

OSHA krav

1971 bildades den Occupational Safety Health Administration, eller OSHA. Denna organisation skapad en strikt uppsättning riktlinjer som alla arbetsgivare måste följa för att skydda sina anställda och kunder. Sedan deras genomförande, har arbetsmiljöbyrån riktlinjer olyckor och ohälsa på arbetsplatsen minskat med 50 procent. Olika länder har olika krav som OSHAS föreskrifter måste bokföras. Vissa kräver bara statens arbetsrätten ska vara synlig. Andra arbetsplatsen miljöer nytta med regler om praxis för blod-född patogener tydligt visas. Du kan beställa affischer att detalj OSHA riktlinjer för vad din stat kräver och hänga dem på din display ombord för alla att se.

Kontaktuppgifter

Slutligen, din hälsa-display styrelse är ett bra ställe att lägga upp kontaktuppgifter till någon person i din organisation som är utsedd att ta itu med arbetsmiljöfrågor. Om du har en kommitté, kan kontaktinformation och märker av några möten eller evenemang utskottet kan ha läggas till detta område. Om mötena har minuter, är detta en bra plats att visa dem. I alla fall, det är en bra idé att ha minst en person och hans kontaktinformation som anges ifall någon har hälsorelaterade frågor.