mynewspapers.net

Halotest 25 biverkningar

Halotest 25 biverkningar


Receptfritt marknadsförs kosttillskott (OTCs) för liknande eller nära liknande resultat på en bråkdel av kostnaderna för receptbelagda läkemedel. Halotest-25 är en Objekttypskod som utvecklats av PowerLab näring att hjälpa individer som aktivt vill få muskelmassa genom att arbeta ute. Halotest-25 är tänkt att öka testosteronnivåer hos vuxna män som konsumerar produkten. Detta tillägg visas att leverera vissa biverkningar i användare.

Funktion

Vissa män intresserade av att bygga muskler ser till näringsmässiga, vitamin eller hormonella kosttillskott till stöd i deras återhämtning och förstärka deras fitness vinster. Halotest-25 skapades av PowerLab näring som en OTC prohormon komplettera. PowerLab kost hävdar att "Halotest-25 främjar snabb muskel storlek och styrka, ökar energi nivåer och libido, och kommer inte konvertera till östrogen." Halotest-25 har utvecklats för att fungera som ett prohormon tillägg och öka kroppens förmåga att producera testosteron. Enligt artikeln "vad är testosteron?" publicerad på Androgel.com, "testosteron finns i däggdjur och upprätthåller sexlust, sexuell funktion, muskelmassa, styrka, humör och energinivåer." Senaste produkt påståendet är viktiga eftersom om en testosteron öka tillägg som Halotest-25 var att konvertera till östrogen i kroppen, manliga användaren skulle finna sig själv att förlora muskler, utveckla kvinna liknande funktioner, och lagrar kroppen fett snarare än ökad muskelmassa massa.

Bakgrund

Halotest-25 kanske låter bekant för några som har stött på produktnamnet Halodrol-50. Halodrol-50, tillverkas av Gaspari Nutrition, klassificerades som en olaglig steroid av den federala regeringen på grund av sin styrka. Halotest-25 har inte samma styrka som Halodrol-50 och anses inte vara olagliga. Lokala statliga lagar och förbud för sådana produkter kan ändra utan kungörelse att göra produkter som är lagliga i vissa stater olagligt i andra.

Externa effekter

Tillverkaren av Halotest-25 visar att de potentiella biverkningarna av sin produkt är låg. Vissa användare kan finna att med kroppens inre ökade testosteron kan de se lite hud fläckar eller zits. Tillverkaren erbjuder inte ett behandlingsalternativ för hud fläckar samtidigt som Halotest-25. PowerLab Nutrition föreslår endast att fläckar eller zits kommer att upphöra efter avslutad användning av produkten.

Inre biverkningar

Halotest-25 anses vara hepatoxic (en förening som ökar levervärden). Höga levervärden är ett tecken på att levern är under mycket stress som kroppen det är förtärda föreningar filtreras. Således, som Halotest-25 är denaturerad (tillägg av metyl grupp till en förening kemiska struktur) det måste passera genom levern några gånger varje gång du äter det för levern metabolisera föreningen och låta kroppen att absorbera det. Detta är där stress på levern uppstår över tiden.

Varning

De flesta, om inte alla prohormon tillägg produkter kommer med en 18 eller äldre rådgivande när det gäller åldern av den person som kan konsumera produkten och upplever få eller inga biverkningar. Långsiktiga hormon obalans kan uppstå om sådan produkt konsumeras när användarens endogena (intern) hormonproduktionen inte har mognat.