mynewspapers.net

Halloween skräck ansikte måla idéer

Halloween skräck ansikte måla idéer


Klä i kul eller skrämmande kostymer är en del av roligt med Halloween och ingen kostym är komplett utan make-up att matcha. Både barn och vuxna kan skapa skräck ansikten med bara lite tid, ansträngning och vissa ansiktsmålning.

Klassiska vampyr

Vampyren är en av de klassiska skräck tecken. Ansiktsmålning för de klassiska vampyren kräver endast tre färger: vit, röd och svart (plus en ögonbrynspenna). Måla hela ansiktet vitt. Redogöra för ögonen med en heldragen linje av svart. Applicera ett tunt lager av svart till ögonlock (eller använda lila för en mer dramatisk look). Betona ögonbryn i en färg som passar ditt hår eller peruk färg. Måla läpparna en djup, mörk röd. Du kanske vill lägga till lite rött i ena hörnet av munnen att symbolisera en droppe blod. Överväg att lägga till falska huggtänder till tänderna för en extra bit av blodsugande kul.

Läskiga häxan

Häxan är en annan populär Halloween karaktär. Den traditionella bas färgen för skrämmande häxor är grön, men du kan välja blå, gul eller annan färg om du vill. Beskriva ögon i svart. Skapa "rynkor" med en svart eller grå blyertspenna rita svagt vågiga linjer på pannan och runt munnen. Måla läpparna svart. För extra spänning, använda falska kött att skapa vårtor och tillämpa på näsan, hakan och pannan före målning i ansiktet och använda tanden svart för att ge intryck av saknade tänder.

Skalle-face

Halloween är ofullständig utan några skelett. Om du vill skapa en skalle-face, måla hela ansiktet vit, inklusive läpparna. Tillämpa en vid cirkel av svart runt varje öga att skapa utseendet på tomma uttag. Måla botten tredje näsa Black. Använd en svart penna ska Rita tänder över läpparna och dra "sprickor" i skallen. Överväga en kalott och/eller huva att dölja håret och ytterligare en illusion.

Frankensteins Monster

Frankensteins Monster är en skräck film favorit som kräver bara grönt och svart ansikte måla. Måla hela ansiktet och hals green. Använd en svart penna att beskriva ögon och rita i tjock, buskiga ögonbryn. Rita tre tunna svarta horisontella linjer i pannan att symbolisera rynkor. Måla läpparna svart. Överväga att fästa svart "bultar" på sidorna av halsen för att öka äkthet.

Scary Clown

Skrämmande clowner är en annan skräckfilm stapelvara. De flesta clown ansikten börja med en helt vit bas, men du kan använda någon färg du gillar eller helt enkelt måla funktionerna på bar hud, lämnar din naturliga kött ton som bas. Clown ansikten erbjuder konstnären massor av flexibilitet och utrymme för kreativitet. Du kan välja att skapa en dramatisk skräck clown pencilling taggiga svarta ögonbryn, skuggning ögat området med fetstil, jagged sweeps färg och teckning i ett maniskt klarröd flin med vassa tänder visar. Alternativt, du kan ta en subtilare rutt och skapa en glad clown ansikte, störs endast av några "blodet droppar" i hörnet av munnen.