mynewspapers.net

Halloween Prop idéer

Halloween Prop idéer


Halloween semester är en monster mash av flera religiösa ritualer och Europeiska folklore. Forntida kelterna bar kostymer att avvärja spöken som återvänt från döda på Halloween. Kostymer är en stor del av dagens firande. För folk som gillar att göra egna kostymer till Halloween, lägga skrämmande rekvisita bara till roligt.

Candle Prop

Ett ljus droppade över en uppsättning av gamla böcker skapar en mycket skrämmande prop för Halloween. Köpte några billiga luntor från en begagnad bokhandel, följa dem tillsammans i en stegrande stack med hjälp av en limpistol. Använd en borr pistol för att borra ett 1-tums hål genom volymen på toppen. Täcka hela bunten i aluminiumfolie och stick ett ljus i hålet. Använd limpistolen för att skapa lager av falska vax. När torr, ta bort folien. Samma projekt kan göras med en konstgjord jul ljus, men du måste borra ett hål genom högen av böcker och tråd elektrisk sladden genom den.

Graveyard rekvisita

Många verkliga kyrkogårdar har granit statyer. Skapa din egen kusliga skulpturer av renovering plast hantverk figurer och plantageägare. Stycken utformad som keruber och grekiska gudar fungerar bäst. Täck bitarna i mörk grå sprayfärg. När torr, lägga till prickar av vit och svart färg med en borste för att skapa en faux granit titta eller följa upp med en speciell speckle färg för att lägga till metalliskt fläckar. Döda blommor plats eller limma konstgjorda moss i avsnittet planter i statyerna att avsluta utseendet.

Skede blod

Att göra grundläggande skede blod att spela upp din Halloween dekorationer är enkel. Kombinera majssirap, röd och blå karamellfärg. Tillsätt vatten så tunn blandningen eller majsstärkelse för en tjockare blandning. Använd denna lösning för att lämna blodiga handavtryck på windows. Scatter runt blodiga kläder och plast vapen för att skapa rätt atmosfär. Lösningen är också ätbara, så bli inte rädd för att använda den som en vampyr prop. Se upp, men det här fläckar.

Belysning

Strobe lampor är Halloween rekvisita, alltför. De skapar en oroande, men roliga atmosfär på egen hand och kan också användas för att skapa lightning effekter. Använda dem med fog maskiner eller noggrant placerade torris för en ännu eerier look. En annan belysning idé är att infoga glow sticks inuti snidade pumpor i stället för faktiska ljus. Här kan du lägga till olika färger i din display. Lägg till glow sticks dekorativa lyktor att skapa spöklika skuggor.