mynewspapers.net

Halloween hantverk med plåtburkar

Halloween hantverk med plåtburkar


Barn i alla åldrar, utklädd till deras favorit karaktärer och trick eller godis för sötsaker, Njut av Halloween. Familjer dekorera ofta sina hem och gårdar att fira semester. Du kommer ha kul att dekorera med din lilla spöken, troll och ghouls samtidigt lära dem värdet av upcycling med dessa lätt Halloween hantverk med konservburkar. Innan pyssel med konservburkar, bör en vuxen ren kan och sand några vassa kanter med sandpapper.

Belysningsarmaturer

Halloween hantverk med plåtburkar


Halloween armaturer eller lyktor är belyst med verkliga eller batteridrivna värmeljus. Belysningsarmaturer kan lysa upp väg upp din gångväg för Bus eller treaters, placeras på din främre stammen eller hängde i träden. De är tillverkade av hamrar hål i målade plåtburkar med en hammare. Mycket lik carving en jack-o-lantern från en pumpa, är din fantasi gränsen för att utforma dessa armaturer. Konservburkar, målad i orange, göra pumpa ansikten när hålen är spikade. Burkar kan målas svart med fladdermöss eller hemsökta hus stansade ut.

Svarta katter och monster

Halloween hantverk med plåtburkar


Du kan dekorera ditt bord och fönsterbrädor med svarta katter och monster från konservburkar, måla och kände. Ren plåtburkar är målade eller insvept i filt och sedan dekorerade med fler filt och googly ögon. Gör en svart katt genom att måla kan svart och limning filt öron, Polisonger, näsa, ögon och mun kan. Frankenstein kan göras med grön, svart och lila filt. Bli kreativ med din design.

Planteringsmaskiner

Halloween hantverk med plåtburkar


Använda konservburkar bli användbart som små krukor. Lite färg och kreativitet kan förvandla en vanlig plåtburk till en rolig Halloween planter. En kan målas vita med svarta ögon och en svart ovala mun blir en ghost planter. Måla en plåtburk orange och lägga till svart trekantig ögon och näsa samt en toothy grin att göra en pumpa planter. Hål kan stansas i botten av burken för dränering.