mynewspapers.net

Halloween aktiviteter för tonårspojkar

Halloween aktiviteter för tonårspojkar


Halloween thrills barn i alla åldrar, och det inkluderar tonårspojkar. Ofta utelämnas part planering och ses som en potentiell olägenhet, behöver tonåringar inte vara i periferin av Halloween-firande. Det finns flera aktiviteter som kan bidra till att denna Halloween en dag och natt att minnas din tonårspojkar och deras vänner.

Gemensamma aktiviteter

Bus eller godis ger en rolig aktivitet för vissa tonårspojkar beroende på lokala lagar om åldersgränser. Andra lokala aktiviteter som kan vara roliga för dina tonåringar är lokala hemsökta hus, karnevaler eller hö Rider. Du kan söka på nätet för hemsökta hus och åldersanpassad Halloween händelser i ditt område. Många skolor, gallerior, kyrkor och gemenskapen centrerar värd Halloween karnevaler. Vissa gårdar erbjuder Halloween hö åkattraktioner, majs labyrinter och pumpa patchar. Du kan vanligtvis hitta dessa genom din lokala tidning eller en lokal online-sökning. Du kan hjälpa dina tonåringar skapa sina egna spökhus i en källare eller vind.

Sprida Halloween anda

Halloween aktiviteter för tonårspojkar


Halloween dekorationer är en viktig del av semestern. Eftersom de är baserade på ohyggliga, skrämmande siffror som skelett, grav stenar och även styckade kroppsdelar, kommer din tonåriga pojkar älskar utveckla och skapa Halloween dekorationer för din trädgård. De kan skära pumpor, göra falska gravstenar av kartong eller svepa en skyltdocka med en kompress för att skapa en mumie. För en twist på den typiska jack o ' lykta, kan du hitta och skriva ut dina tonåringar favoritband eller sport team logo så de kan schablon använda designen på pumpor att hugga.

En Halloweenfest House

Kastar en Halloween-fest för dina tonåringar och deras vänner är ett bra sätt att hålla tonåringar säkra samtidigt tillåta dem att ha kul och vara lite tokiga på Halloween. Göra partiet en framgång genom att låta dina tonåringar alla planeringen, från inbjudan design till gästlistan, snacks och inredning. På inbjudningar, se till att relevant information, som om detta är en maskerad och start- och tidpunkten för partiet. Du kan besöka online webbplatser för recept och idéer för skrämmande utseende mat och godis. Sen kan du få tonåringar upptagen med att göra maten. En annan Halloween verksamhet, vilket många tonårspojkar kan njuta, innebär att hitta musik passar för fest via Internet och brinnande Halloween mix CD-skivor.

Hemsökta tipspromenad

Halloween aktiviteter för tonårspojkar


Rensaren hunts ger både action och konkurrens--en win-win för tonårspojkar. Separata tonåringar i grupper av tre eller fyra. Ge dem var en kopia av listan med objekt för tipspromenad och få dem fotografera objekten som de är Funna. Du kan ge varje lag en engångskamera eller tonåringar kan använda sina smarttelefoner--om tillräckligt många deltagare har en. Vissa objekt rekommenderas av gatsopare-jakt-fun.com är ett hus med tombstone dekorationer, en skelett tatuering, ett visitkort av en begravningsentreprenör, döda blommor och röda drinkar. Har dina tonåringar komma med några idéer för jakten också.

Filmkväll

Tonårspojkar titta ofta på skräckfilmer. Internet Movie Database (IMDB) ger en bra förrätt lista över de bästa och värre skräck filmerna genom tiderna. Be dina tonåringar att välja en eller två filmer de vill se, och hyra eller köpa dem för partiet.