mynewspapers.net

HAL elm kontraindikationerHAL elm, även känd som Ulmus fulva, har använts medicinskt i indianska kulturer i århundraden. De inre och yttre bark har en mängd bra effekter, inklusive allt slem i mag-tarmkanalen till hjälpa till att läka sår och andra magproblem. Liksom de flesta växtbaserade kompletterar har HAL elm kontraindikationer som bör tas på allvar. Rådfråga din läkare innan du använder detta tillägg.

Allergiska reaktioner

Personer med känd allergi mot elm tree pollen eller svåra allergier mot andra trädet pollen bör undvika ta HAL elm kosttillskott. Experter från The Longwood växtbaserade Task Force i Massachusetts säger att några allergiska reaktioner har rapporterats, som med alla växtbaserade ämnen. HAL elm bark används i kosttillskott kan också komma i kontakt med andra allergener. Om du har tagit en HAL elm tillägg och lidit en allergisk reaktion, kan tillägget vara behäftade med ett bekämpningsmedel eller tungmetaller.

Graviditet och amning

Den amerikanska graviditet Association rekommenderar användning av hal elm inre bark kosttillskott under graviditeten. Små mängder kan användas för att behandla illamående och halsbränna, och kommer att lindra mindre vaginal irritation. Yttre barken av hal elm är dock känt att orsaka uteruskontraktioner som kan leda till missfall, enligt LiveStrong.com. Det är viktigt att gravida kvinnor som planerar att ta HAL elm tillskott finner en pålitlig källa som garanterar att inga yttre bark finns i deras produkter.

Tarm blockering

Delarna av den hala elm vanligast är inre och yttre Barken. Barken innehåller en stor mängd fibrer. Som med fiberrik tillägg, med HAL elm bark kan förvärra säger en påverkade tarm Flora Health hemsida. Om du lider av en tarm blockering undvika att ta HAL elm. Det höga fiberinnehållet kan också irritera din tarmväggarna om du överstiger den rekommenderade dosen och misslyckas med att dricka mängden vätska att flytta fibern genom kroppen.

Fördröjer Absorption

HAL elm maj långsam absorption av läkemedel eller andra örter, säger experter vid University of Maryland Medical Center. HAL elm stimulerar produktionen av slem i magen och tarmarna där de flesta orala läkemedel lös och absorberas. Ett tjockt lager av slem kan förhindra dessa läkemedel från att absorberas fullständigt. Vänta minst två timmar mellan att ta HAL elm kosttillskott och orala läkemedel bör förhindra att detta inträffar.