mynewspapers.net

Häftiga Photoshop stilar

Häftiga Photoshop stilar


Adobe Photoshop ständigt uppdaterar sin grafik programvara och ger artister anpassningsbara alternativ, såsom borstar, åtgärder, övertoningar och stilar. Med dessa funktioner, ladda upp artister paketlösningar som möjliggör enklare byggnad av lager och effekter. De flesta Photoshop tutorial webbplatser ger stilar under avsnittet en resurser, men Adobes webbplats ger också en rankad ordning av Photoshop stilar som du sorterar efter nyaste, mest populära och högsta fått. Några av dessa Photoshop stilar är inte gratis, men flesta kan du ladda ner gratis, om för privat bruk.

Knappar

Webbplatser använder knappar för att fästa betraktarens uppmärksamhet till en länk. Photoshop stilar dra nytta av att göra realistiska knappar med glasartad exteriörer och dimensionell fyllning. TNT Psd knappar stil pack på Adobes webbplats fick en hel del recensioner och nedladdningar, vilket gör det en av de mer populära stilar om hemsidan från och med 2011. Digitala konstnärer också hitta knappformat på 1: a webbdesigner och grafisk Mania webbplatser.

Typsnitt

En freeware Photoshop stil med mycket erkännande är SL-Baltic Sea glas på Adobes webbplats. Med 16 olika stilar föreskrivs lager ett spegelglas utseende text och figurer, där du kan skapa intressanta rubriker med olika teckensnitt. En allt-i-ett Photoshop stil innehåller typsnitt och lager, så du mixa och matcha alla typer av texturer och filter. Denna förpackning är också tillgänglig för gratis nedladdning från Adobe. PhotoshopRoadmap ger också stilar för typsnitt, inklusive Joyful textformat som ger texten en tecknad look.

Vattendroppar

Vatten droppa lägger till en grad av realism till digitala mönster som lek med stänk vatten och natur landskap. Med denna stil, kan du skapa daggdroppar på blommor, regn på windows och även svett på mänsklig hud. TT vatten släppa stilen är tillgängliga gratis från Adobe och är en top-rankade nedladdning från och med maj 2011. FreePSDFiles har sex olika vatten droppe stilar för gratis nedladdning, som tillåter dig att skapa mer än en typ av DROPP för din bild.

Texturer

Om du vill skapa en realistisk struktur för en vägg, marktäckande eller huden, sedan ger lagerstilar dig alternativ för rost, metall, trä med mera. De rosta Photoshop stilarna på Adobes webbplats är topprankade med drygt 30 000 nedladdningar från och med maj 2011, och kan du lägga till rostfläckar, fläckar, grunge och smuts till dina bilder. Lord of Design har reptil hud stilar som låter dig skapa skitiga texturer med tredimensionell avbildning nedladdningar är gratis.