mynewspapers.net

Häftiga idéer för tonåring rum

Häftiga idéer för tonåring rum


Säg adjö till Tonka, Lego och Barbie. Din tonåring vill ha en förändring. Hans sovrum inredning är "för barnslig." Inte bara har han vuxit upp, men så har hans idéer. Han är mer självständig, fritänkande och kanske radikala. Låt honom inreda sitt utrymme. Inredningen ska återspegla hans individuella stil och smak. Om du inte vill en komplett makeover, ändra rummet färg, uppdatera sängkläder och plocka upp några accenter. Din tonåring kommer att tacka dig för den.

Gothic

Låt din tonåring gå goth. Välj först ett färgtema. Som goth färger tenderar att vara mörk, behöver du en slående färg som används i hela rummet. Populära goth färger är rött, vinrött, djupt lila, guld och svart. Först måla gotiska valv eller faux tegel på en vägg om du är kreativ. Omväxlande, leta efter en stenmur väggmålning, graveyard silhuett eller tegel-stil tapet att använda som bakgrund bakom sängen. För den faktiska sängen, välja en metallram med "Gotiska Gate" sänggavel. Betona metaller för andra möbler. Titta på Antik guld, silver, smide eller brons. Eller välja mörka träslag och stenen. För sängkläder Välj kuddar och tyg, rik, djupa toner i sammet och brokad. Hitta svart nät att använda som en baldakin över sängen. Markera med väggen scones, utsmyckade tavelramar eller dekorativa vägg galler. Inte gå överbord som det kan se ut Halloween. Pryder Fönstren med scroll stavar i svart. Gå för tunga draperier med fleur-de-lis finalerna och kannelyr avspärrningslinor. Andra goth inredning idéer är gargoyles, en Edgar Allan Poe-inspirerade "Korpens abborre" vägg skulptur och keltiska kors. På nattduksbordet, lägga till en "Dark Shadows" gargoyle skulpturala lampa.

Punk

Få tillbaka punk. För ett punk rum är mindre mer. Har din tonåring besluta om hon önskar inredningen att återspegla dödskallar, skateboards, band eller Union Jack. Måla väggarna en skarp vit. Hitta en väggmålning med graffiti som "Orange Graffiti" eller "Svart stjärna." Eller Välj punkband affischer eller Ed Hardy-inspirerade utskrifter. Gör möbler i massivt trä och svart med en geometrisk stil. Ha kul att skapa din egen punk sängkläder genom att ladda upp din egen design och ger online lagra VisionBedding för att tolka det för dig. Det kommer att matcha din stil och producera en en-av-en-slag uttalande. Använda färger eller mönster av din design för att välja fönsterbehandlingar. För golvet, hitta ett shag kasta matta med en av färgerna från sängkläder. Du vill knyta det hela i. För nattduksbordet, lägga till en svart bordslampa och en Ed Hardy nyans. Slutföra utseende med punkbandet kasta kuddar. Överväga Pogues, Sid Vicious eller vem.

Shabby Chic

För en mjukare look, göra din tonåring rum shabby chic. Rummet bör i allmänhet har en europeisk stil, med te rosor och vintage tyger. Det kommer att vara avsiktligt eller konstnärligt felaktigt matchade. Måla en accent vägg med Sherwin-Williams röra rosa. För andra väggar, välja grekiska Alabaster eller fint vitt. Överväga chintz, franska linne eller chenille för sängkläder och tyger. För sängkläder, hitta en chenille quilt och kantas eller ögla säng kjol. Lägg till Europeiska 24-tums kuddar i "cottage blommig" och spetsar. Sök loppmarknader för inredning. Leta efter bitar med nödställda ytor. Välj stugstil bitar och en vitt järnsmide sängram. Plocka upp en antik stoppade stol. Dekorera med spets-trimmade eller blommiga kuddar i mjuka vita och rosa. Leta efter förskönat väggspegel och tavelramar för att slutföra inredningen.

Surfer

Gör rummet för surfare tonåring, ljusa och luftiga, som påminner om vågor och vind. Överväga färger i surfer blå, soliga gula eller ljusa röda. Rentvå väggar och måla en accent vägg surfer blå. Lägg till affischer med en surfare tema. Leta efter legendariska surfare som Dempsey innehavaren eller Greg Noll. Välj ett wave fotografi från Laguna Beach. Som en variant, köpa surfingbrädan"Sandy" eller en annan surfare-tema väggmålning att hänga. Välj möbler i ljust trä. Köpa Maui Wowie Surf Board rattar för lådor i blått, svart och röd. Köpa en "paradisö," "Surfbräda lapptäcke" eller "Wave Stitch" quilt med sidenmåleri av palmer, vågor, styrelser eller surfare. Inkludera "Surf's Up" kuddar att placera på kornet. Lägga till en raffia säng kjol för att ge rummet en strandatmosfär. För fönsterbehandlingar, Välj vävd bambu fönster nyanser och ram med aktre språnget i färger som calypso eller sötvatten blå. Hitta en surfbräda kasta matta att placera framför sängen.