mynewspapers.net

Gymnasiet brottare Goodie Bag idéer från Cheerleaders

Gymnasiet brottare Goodie Bag idéer från Cheerleaders


Om du är en vän eller familjemedlem till en gymnasiet brottare, kanske du vill göra honom en goody väska att njuta av före eller efter matchen. Brottarna skär ofta vikt före matchen att göra deras utsedda viktklass. Efter de vägs, får de äta och dricka. Detta innebär att många brottare vilja ha snacks med dem till konsumenten innan matchen. Varukorgen goody kan vara ett välkommet tillägg.

Vatten på flaska eller sportdrycker

Ett sätt att många brottare klippa vikt före matchen är att svettas ut vatten vikt. Du kan hitta brottarna i skolan bastun bär en tröja samtidigt jogga på plats att förlora 4 eller 5 lbs. före invägning. Efter de gör vikt, kommer att då vilja ersätta dessa vätskor så att de effektivt kan brottas. Ge honom en blandning av vatten på flaska och sport drycker som Gatorade för att släcka sin törst och balansera sin elektrolyter.

Proteinet Bomma

Många brottare finns på en proteinrik kost. Detta håller dem muskulös och mager, medan på samma gång i topp form att brottas. Brottare på en proteinrik kost kan vara tidskrävande 1 till 2 gram protein för varje pund av kroppsvikt. Det kan vara en kämpigt att äta 150 till 300 gram protein per dag. Därför att tillhandahålla protein barer i goody väska kommer att ge honom ett hälsosamt mellanmål, packad med protein. Leta efter protein barer som har bara några gram socker.

Warm-Up kostym

Vissa skolor ger deras wresters med uppvärmning kostymer för matcher, medan andra inte gör. Hursomhelst, en brottare kan alltid använda en extra uppvärmning kostym som kan bäras antingen praxis eller matcher. Om skolan butiken säljer warm-up kostym, den kan köpas där, eller du kan designa en kostym med gymnasiet färgerna, gymnasiet, maskot namn och även maskot teckningen. En annan idé är att anpassa warm-up dräkten med hans namn på den.

Rättegång storlek toalettartiklar

Om brottaren i ditt liv tar duschar i omklädningsrummet gymnasiet, då behöver han en separat uppsättning badprodukter att hålla i sitt skåp. Köpa ett par uppsättningar av handdukar, deodorant, en tandborste, tandkräm, och potentiellt även rakkräm och en rakhyvel. Du kan även fylla goody väska med muscle rub salva, plåster, antibakteriell kräm och annat första hjälpen brottaren kan behöva för en skrapa, matta burn eller skära. Spik dessutom clippers och nagelfilar kan vara användbar som brottarna måste hålla naglarna korta så inte för att av misstag repa eller skada sina motståndare.