mynewspapers.net

Gyllene bröllop Annniversary idéer

Gyllene bröllop Annniversary idéer


Den 50: e bröllopsdag är en viktig milstolpe i ett par äktenskap och har länge ansetts vara förtjänta av speciella gåvor och festligheter. Enligt webbplatsen Online blommor i medeltida Tyskland, exempelvis följde män en tradition av kröna sina fruar med gyllene kransar för att hedra den 50: e, eller gyllene, bröllop årsdag. Fira guld årsdagen av någon du känner--- eller din egen---med idéer som de kommer att minnas för evigt.

"Varje år har varit gyllene" Scrapbook

Gyllene bröllop Annniversary idéer


Montera en klippbok för ett par firar deras gyllene jubileum som firar varje år av deras äktenskap. Planera scrapbook layout så att varje år har en egen sida, och samla fotografier och andra minnessaker från paret eller från deras barn och andra nära och kära. För en touch av nostalgi och sentimentalitet, ta med offerter på vissa sidor från parets vänner och familj. Be paret är nära och kära att underteckna insidan täcker i klippbok med väl önskemål för resten av parets äktenskap.

50 gyllene buketter

Gyllene bröllop Annniversary idéer


Se till att 50 buketter består av gula blommor skickas till paret i hela deras 50-år av äktenskap. Kontakt med familj och vänner till paret och be alla att tonhöjd i tillräckligt med pengar för en blommig leverans. När samla pengar, be alla att fylla i ett kort för att åtfölja den bukett som de betalat för. Sedan instruera florist att skicka en bukett veckan till par, kanske samma dag i veckan att de firade deras bröllopsdag. Enligt webbplatsen Beaverton florister, gula rosor, samband med 50-årsdagar bröllop på grund av deras färg---som vittnar om "den inre ljus och skönhet av en lång, välmående äktenskap"---är ett självklart val för dessa buketter, men andra inkluderar: gula prästkragar eller nejlikor, påskliljor och solrosor.

50 bästa minnen burk

Gyllene bröllop Annniversary idéer


Intervjua flera av parets familjemedlemmar och vänner, särskilt de som har känt par i många år. Fråga varje intervju angående vad deras favorit minnen i par. Det kan vara bäst att spela in intervjuerna så att röra eller roliga detaljer inte försvinner i hast av anteckningar medan någon pratar. Plocka ut de 50 minnen med mest karaktär, vett eller affektionsvärde och kopia på gult papper. Vik varje bit papper och Lägg den i en burk med en bit av gula band nära locket. Då ge paret gåva reminiscing om deras års äktenskap och se deras äktenskap genom ögonen på sina nära och kära. Om du filmade intervjuer, ge paret en redigerade kopian av intervjuer också.