mynewspapers.net

Gun gravyr idéer

Gun gravyr idéer


En pistol ägare inser ibland bössan bland många andra bara av repor på den. En graverad pistol tillåter honom att anpassa sin pistol och göra den vacker samt funktionella. Många olika gravyr alternativ är tillgängliga för att passa varje ägarens egen personliga smak.

Djur kritiska anmärkningar

Du kan använda en specifik pistol för varje typ av spel du jaga: ekorrar, gräsänder och whitetail rådjur, till exempel. Du kan också ha en preferens för typ av djur du jaga och vill bekräfta skönheten i detta djur. Som en lycka charm, kan du välja en gravyr av viss typ av djur på din pistol. En pistol gravör kommer etch ditt djur på din pistol, placera djuret dess vilda djur livsmiljö och även framställa det utföra en karakteristisk handling som slåss eller flyger för att ge gravyr en känsla av åtgärder.

Individanpassning

Anpassa din pistol låter dig och andra att omedelbart identifiera det; Detta kan också hjälpa minska risken för din pistol stjäls för återförsäljning eftersom tjuven måste göra ett försök att utplåna gravyr. Spänne av en pistol är synlig när pistolen är i ett hölster, så detta är en bra plats för ett identifierande namn. Gravörens kan också omge namnet med mönstrade motiv. Gravörens kan gravera alla sektioner av metall på en pistol eller pistol: kammaren, bolster och även utlösa vakt. Om du vill behålla din pistol relativt avskalade, kan du välja en graverad rumpa platta.

Motton

Om du lever efter vissa principer och vill utöka dessa principer till din pistol, är ett annat alternativ att gravera ditt motto på ditt vapen. Från en organisation du tillhör kan du välja din statens motto eller ett motto. Du kan använda en latinsk fras som Facta non verba, som är en US Navy motto som kan översättas som "Handlingar, inte ord".

Mönstrad gravyr

Gravörer använder många olika mönster, finslipat genom åren för att dekorera kanoner. Du kan välja från dekorationer som böljande scrollwork eller blommiga mönster. Din gravör kan använda pärlarbete, som skapar små knölar i metall och ger din struktur som dekoration. Ett annat alternativ är bank-Obs-style gravyr. Denna typ av utsmyckning använder mycket fina linjer för att producera en extremt detaljerad bild.

Jaktscener

Till ära jägare som gått före dig, du kunde ha en kopia av en förhistorisk Grottmålning graverade på din jakt pistol. Till exempel be din gravör att kopiera bilder från Lascaux grottor i Frankrike. Gravyr kan omfatta rådjur, vargar och bison. Alternativt kan du Visa honom en bild av din favorit jaktmarker och be honom att gravera en kopia av den bilden på din pistol.