mynewspapers.net

Gummi slang reparation

Gummi slang reparation


De flesta människor har stött på en läckande trädgårdsslang på en gång eller annan. Oavsett om din slang är gummi, plast eller vinyl, uppstå läckage vanligt nära ände av slangen. Oavsett problemet, det finns både snabb fästar och permanenta lösningar för att få dig tillbaka i din trädgård.

Instruktioner

• Ta bort brickan i kvinnliga slutet om det finns en läcka på slangen med kran anslutningen. Avlägsna och inspektera brickan. En knäckt eller sköra bricka kan orsaka en liten, långsam läcka. En saknad bricka kan resultera i en större läcka. Hursomhelst, ersätta bricka med en ny. De är billiga och kan hittas i någon järnaffär. Köpa en liten påse med brickor och hålla dem i ditt garage. Välj gummi brickor över plast och kära. De håller längre och spricka inte lätt.

• Byt ut den hela passande om ersätter brickan inte fixa läckan. Vanligtvis kan du berätta omedelbart om du behöver byta gängade kopplingen. Vattnet läcker från sidan av slangen, som anger att montering, slang eller båda är skadade. Skär slangen helt, parallellt till botten av montering, ungefär två inches under montering. Var noga med för att göra ett rakt snitt.

• Ta klippa bit slang och koppling med du till järnaffären. Det finns många tillbehör att välja mellan. Se till att nya montering är kompatibel med din slang, både i storlek och material. Vissa armaturer arbetar med någon typ av slang, gummi, vinyl eller plast. Andra är konstruerade för användning med endast en material. Se till att du får en kvinnlig koppling om det är vad du behöver. Du kan välja mellan traditionella metall montering som är säkrade med mässing eller metall ryggar eller fingrar att böja på plats runt slangen. Vissa rördelar är plast och kommer med en låsringen som stramar runt slangen. En annan design är en tvådelad plast passande, oftast grönt, med en nippel till in i slangen och en krage som stramar med skruvar.

• Sätt nya montering i den avskurna änden av slangen och dra den till rätt plats. Böja metall taggarna runt slangen, fastspänning och strama ryggar med tång eller kanal lås; eller placera låsringen runt slangen och förvandla för att låsa den. eller sätt in bröstvårtan av den tvådelade versionen i slangen, glida kragen runt utsidan av slangen och säkra med två skruvar. Någon passande du köper kommer med riktningar, men de flesta kan urskiljas genom enkel observation.

• Byt ut den manliga slutet av slangen med en ny, lämpliga passande med samma tekniker och metoder du använde på det kvinnliga slutet.

• Använda vinyl tejp att reparera små läckor i kroppen av slangen. Börja med att vira om en tum eller två till en sida av hålet, överlappande bandet ungefär halva sin bredd som du arbetar över hålet och en annan tum eller två till andra sidan. Du kan också köpa specialdesignade slang-reparation tejp eller ens använda eltejp för tillfälliga lösningar. Kontrollera att slangen är ren och torr innan tejpning. Om slangen har varit i solen, låt det svalna i skuggan innan tejpning.