mynewspapers.net

Guide till flytta till New York City

Guide till flytta till New York City


New York City är en rekommenderad destination inte bara för tusentals turister utan även för tusentals amerikaner på jakt efter en stad som erbjuder allt. Om du planerar att flytta till New York City, det finns många saker att tänka, och ju tidigare du börjar, desto större chanser du kommer få det rätt med tid nå du "staden som aldrig sover."

Instruktioner

• Vistelse från guider och information webbplatser som är inriktade på turister. Om du flyttar till New York City, behöver du för att kunna förstå hur lokalbefolkningen lever, som omfattar allt från riktiga priser som betalades för mat utanför turistområden, priser för lägenhet, till hur man flytta runt staden. Webbplatser som NotForTourists.com är bra för att få förstahandsinformation om vad staden är verkligen som (se resurserna nedan).

• Hitta en plats att leva innan du kommer till New York. Hotell i staden är notoriskt dyrt, och även en vecka spenderas på ett hotell medan letar efter en lägenhet kan ställa dig tillbaka mer än ett tusen dollar. I stället hitta en lägenhet genom att kontakta fastigheter eller söka på nätet genom platser som Craigslist, där lägenheterna delas av borough (se resurserna nedan).

• Vänta tills du kommer till staden för att hitta ett jobb. Möjligheter i New York är många, och många inte finns online eller inte går att hitta om du inte tar på gatorna. Om du vill starta sökningen förväg, använda "The New York Times" arbetsmarknaden webbplats, där du kan söka jobb med lön, läge och kategorier (se resurserna nedan).

• Bestäm i förväg vad din stil levande är så bättre kan du välja det område du vill leva i. Soho och Downtown Manhattan är kända för sin bohemiska stil, medan Queens är mycket mångkulturell. Staten Island har några av de billigaste fastigheter i staden, men pendla är lång och svårare.

• Överväga att sälja din bil om du har en. Kollektivtrafik, särskilt tunnelbanesystemet, är mer än tillräckligt för att ta dig vart du vill åka inom stadens gränser. Om du inte har din egen garage, är parkering i staden inte bara dyrt men också extremt svårt.