mynewspapers.net

Guide till en domstol beordrade föräldraskap klass

Guide till en domstol beordrade föräldraskap klass


Domstol beordrade föräldraskap klasser kan krävas för en mängd olika skäl, till exempel skilsmässa eller engagemang med skyddande barnpassning. Dessa klasser följer normalt ett format som främjar en mer positiv inställning till föräldraskap.

Klass innehåll

Kursplanen för domstol beordrade föräldraskap klasser täcker beteendemässiga och disciplin tekniker, samt ilska och stresshantering. Lämpliga gränsen inställning och effektiv kommunikation kompetens omfattas också.

Skilsmässa föräldraskap klasser

När föräldraskap klasser har fått order på grund av skilsmässa, läroplanen även omfattar information som är unik för denna situation. Till exempel inriktas gemensamma ämnen på att förstå dynamiken i skilsmässa och effekten på barn, samt utveckla ett effektivt samarbete föräldraskap plan.

Online format

Flera företag erbjuder nu en online-formatet i vilken domstol beordrade föräldraskap klasser kan slutföras. Medan detta kan vara ett bekvämt alternativ, bör du kontrollera med din handläggare eller advokat innan inskrivning, för att säkerställa att det kommer att uppfylla kravet.