mynewspapers.net

Grupp konst projektGrupp konstprojekt hjälpa eleverna arbetar tillsammans för att skapa en fantastisk bild eller ett objekt. Genom en tydlig kommunikation, en vision för en slutprodukt och engagemang, kan gruppen skapar konstverket träffas för att hitta inspiration och ta itu med kompromisser. För att komma med idéer för gruppen, fråga runt för att se vilka typer av objekt inspirera gruppen. Till exempel, föredrar vissa människor att arbeta med taktila material som tyg och pärlor, medan andra föredrar färger och ritning pennor.

Återvunna möbler konst

En grupp kan få ihop att vända en gammal trasig stol eller soffa eller en bucklig gammal skrivbord till ett renoverat funiture. Gruppen kan välja att arbeta på en bit av gamla möbler eller ett urval av bord och stolar och så vidare. Alla medlemmar i gruppen bör hitta material som kommer att hjälpa laga lappa av möblemang. Till exempel för en rippade soffa, komma i tygstycken att passa på soffan. För gamla skrivbord, ta med hittade knoppar och handtag för ett nytt utseende. När gruppen samlar, kan du göra en plan för hur du alla föreställa den färdiga produkten.

Vägg väggmålning

Skapa en vägg väggmålning med latext paint, sprayfärg och Motivlackering. Lokala områden auktionera ibland ut eller en ge en tom tegel eller betong vägg bort i gemenskapen så att konst studenter, företag eller elever kan dekorera annars grå väggen. Beroende på storleken på gruppen och höjd och bredd på väggen, välja en typ av bild eller design du vill skapa på väggen. Gruppen kan till exempel välja tre eller fyra konstnärer i gruppen att skissa en idé för ett landskap de kan alla måla tillsammans. Sedan kan rösta vilka landskap alla gillar bäst. När du ställer för att göra väggmålning, är tydlig, vänlig och effektiv kommunikation viktigt. Alla kommer att ha sin del att måla.

Mosaik

För att göra en glittrande, eklektisk moscaic, för alla i gruppen i delar av material. Material kan innehålla bitar av trasig keramik, kakel, knappar, bitar av speglar med utjämnade kanter, pärlor, gamla brev, trasiga smycken, blad och andra naturliga och onaturliga föremål. Välj artiklar som varje person bör få, beroende på gruppens storlek och storleken på väggmålning du vill skapa. När alla kommer tillsammans att skapa mosaik, samla in material. Gruppen kan besluta om för att göra ett mönster med objekt--som en spiral, koncentriska cirklar eller en bild-- eller lämna det som en mängd färger och former. Med hjälp av lim eller ett annat lim och någon form av yta--som en styrelse, fungerar fågel bad, bänk, en stor duk eller en vägg--.

Trottoar krita ritningar

Även om detta är tillfälligt konst, är det givande för att göra en scen på trottoaren för förbipasserande att njuta av. En grupp av studenter, konstnärer eller personer kan träffas för att skapa en väggmålning, separata bilder eller detaljerade porträtt med trottoar krita på en park trottoaren, staden trottoaren eller en trottoaren runt skolan. Två eller tre ledare i gruppen kan komma med några designidéer för vad man drar. När gruppen röstar på en idé som alla gillar, kan de ställa med olika färgade kritor att skapa ett landskap.