mynewspapers.net

Grundläggande Snickeri, takläggning & målning verktyg

Grundläggande Snickeri, takläggning & målning verktyg


Om du planerar att ta några hem projekt och vill utrusta dig ordentligt, är grundläggande verktyg för snickeri, takläggning och målning viktig. För de flesta uppgifter behöver du inte en massa dyra, specialiserad utrustning. Men vill du inte undermåliga verktyg heller. Utrusta dig med grunderna, men välja högkvalitativa verktyg som kommer att erbjuda dig precision och säkerhet medan du arbetar.

Verktyg för snickeri

En cirkelsåg är en av de mest mångsidiga motordrivna sågar du kan hitta. Den klipper de flesta typer av trä, inklusive blad lager, till exempel plywood och stick virke, som 2 av 4s, på en mängd olika vinklar. Större blad kommer att erbjuda större skärdjup, men mindre bladen är lättare att hantera. En klo hammare, borrmaskin, skruvdragare (Phillips och platt huvud), måttband, snickarens square och snickare nivå bör del av din snickarens verktygslåda. Glöm inte en mattkniv och flera pennor. Om du vill förbättra din verktygslåda lite, lägga till C-klämmor, tång (nål näsa och slip-gemensamma), bända bar och en miniräknare till din samling.

Verktyg för takläggning

Takläggning kräver vissa särskilda verktyg, såsom en takläggning hammare som kan användas som en yxa i ena änden och en hammare på den andra. Om du lägger sammansatta takläggning, är en takläggning spiken eller häftpistol en nödvändighet. En krita linje är till hjälp för att få tak rader rak, medan ett speciellt verktyg som kallas en Slater justerbar takläggning fäste hjälper dig placera bältros i rätt position. En fräs avsedd för typ av tak du ansöker är nödvändigt. Vilken typ av fräs för att använda beror på huruvida du lägger komposit, singel, skiffer eller metall takläggning. Glöm inte en god kvalitet aluminium stege för att få dig upp till taket, samt kvalitet gummisula skor.

Målarverktyg

Penslar och rollers är grunderna i måleri, så får en kraftig 9-tums wire roller ram och både raka och vinkel-tippade 2-tums borstar. Använda naturborst för oljebaserade färger och syntetisk borst för akryl/Latexfärger. Rullen pads med 3/8-tums nap är standard för de flesta; hålla flera kvalitet kuddar i handen. Köpa en enda metall- eller roller bricka och sedan använda bricka liners varje gång du målar för snabb rengöring. Hålla en förlängning pol med din paint kit som kommer att skruva i din rulle handtag. Och se alltid till att du har omrörning pinnar å. Ett A-frame stege är användbart för invändig målning och målarens maskeringstejp är nödvändigt för att hålla färgen av ytor där du inte vill det. Lägg till damm lakan och en skruvmejsel (för att ta bort strömbrytare tallrikar och andra små föremål), och din grundläggande paint kit är klar. Om du inte vill skada huvudet skruvmejsel genom att bända öppna paint burkar, inkludera en färg kan knappa också.