mynewspapers.net

Grundläggande rekrytera utbildning i Royal Air Force

Grundläggande rekrytera utbildning i Royal Air Force


Storbritanniens Royal Air Force (RAF) har mer än 90 års historia. Det började 1918, och det var denna gren av den brittiska militären styrkor att frustrerade Hitlers planer på att erövra Storbritannien under andra världskriget. RAF har sedan dess blivit en av de främsta flygvapnet kommandon i världen. Rekryterar måste lära sina verksamhetsmål: utveckla en solid grund med attityd, kunskap och skicklighet som krävs för att uppfylla moderna krav på RAF med att leverera effektiva eldkraft.

Före träning

RAF erbjuder en två dagar före rekrytera utbildning jagar (PRTC) till potentiella praktikanter bekanta dem med utbildning miljön innan de träder i fas ett av utbildning. Kursen förberedande utbildning ges också av RAF att låta potentiella rekryter för att ta olika fysisk kondition tester, att informera rekryterar om sund livsstil och kondition, att utfärda skor och att skingra rykten om grundläggande utbildningsprocessen. I slutändan vill RAF att förbereda rekryterna för Phase One utbildning och ha dem genomgå denna utbildning med en realistisk förväntan om programmet.

Ankomster

Rekryterar anländer normalt på Halton övningsfält runt 9-10:30 am De bör ha deras ankomst packs som hade skickats till deras adresser. En gång i raden, de möts av sin flygning personal och behandling börjar. Män får frisyrer (som de har att betala för), alla deltagare får en rundtur i barack block och då alla kommer att avlägga ed att skydda Queen och landet som en del av Royal Air Force. Rekryter kommer sedan komplett dokumentation såsom P45 (en UK arbete frånvaro form), bankuppgifter och krigsmakten karriär Office (AFCO) information.

Träningsprogram

Utbildningen börjar med rekrytera utbildning skvadronen hälsning rekryna och tydligt förklara vad som förväntas av dem och vad programmet kommer att medföra. Rekryterar får kritiska föreläsningar om jämställdhet, mångfald och leva hälsosamt. Praktikanter visas hur järn och polerar enhetliga poster och hur man rengör ordentligt deras vardagsrum. De får också kit som de har att förbereda föreskrivna normer. Snart lära praktikanter dig att arbeta tillsammans som ett team och läras ut fyra personliga kvaliteter som RAF förväntar sig från alla sina trupper--respekt, integritet, Service innan själv och kvalitet.

Pågående utbildning

Under de närmaste veckorna, kommer rekryter att lära att hålla fläckfri uniformer och skåp. Varje dag kommer de få fysisk träning, plus att de ofta kommer att inspekteras för att säkerställa att de upprätthålla standarder av renlighet och, viktigast, lyda order. Rekryterar får sedan instruktion för RAF historia, dess värden och principer. Salutera, kommer borr och marscherar att undervisas i denna period.

Sista veckorna

Halvvägs genom utbildning rekryter kommer att instrueras i inledande Force Protection (skydd av flygbaser), kemiska, biologiska, radioaktiva och nukleära (CBRN) utbildning, första hjälpen, gevär utbildning och en militär övning kallas blå krigare som testar rekryter för att se hur väl de lärt sig sina färdigheter. Praktikanter kommer att arbeta med det lokala samhället för välgörenhet projekt helgen. Det finns mer utbildning och kontroller fram till tiden för avläggande av examen. RAF träningsprogrammet varar 10 veckor.