mynewspapers.net

Grönsaker att servera med krabbkakornaNär du har bestämt att laga ett parti av krabba kakor till middag, måste du räkna ut vad grönsaker att servera med dem. Om du har en passion för mycket kryddig krabbkakorna eller föredrar en mild smak, kommer att ditt val av grönsaker och kryddor variera. Om du tjänar dina medföljande grönsaker rå, kokt, picklade eller rostade, välja dem som kommer att komplettera krabbkakorna och lägga till färg, konsistens och smak.

Stekt eller grillad grönsaker

Tända grillen eller steka ett sortiment av grönsaker i ugnen för att åtfölja din saftiga krabbkakorna. Bli kreativ och prova olika grönsaker som fänkål lökar, sparris, zucchini, gul-hals squash, purjolök, morötter och lök. Färgglada och milt kryddad grönsaker komplettera kryddig krabbkakorna. Krydda grönsakerna med salt, peppar och en touch av balsamvinäger och stek tills de är mjuka.

Inlagda grönsaker

Förbereda några heta och syrliga inlagda grönsaker med din krabba kakor. Inkludera baby morötter, hackad lök och färska jalapeño paprika med frön bort. Kombinera grönsakerna med olja och äppelcidervinäger. Krydda med en Cajun seasoning mix, vitlök salt och svartpeppar. Koka i ca två timmar. Lägg till redan upptinade majs, ärtor och gröna bönor. Ställ i kylskåp fram till servering. Dessa starka och stickande grönsaker kommer att lägga smak till milt kryddat krabbkakorna, och plattan kommer levande med ljusa färger.

Råa grönsaker

Runda upp ett sortiment av gröna som baby ruccola, babyspenat, vattenkrasse, persilja blad och koriander och slänga med en vinägrett av olivolja, citron, oregano, basilika, salt och peppar. Rå gurka och tomat sallad kombinerat med gräddfil och dill är ett annat veggie val som ger en fräsch och mild smak för att komplettera din krabbkakorna. Kål slaw med lök och färgglada paprika eller broccoli i mayo och vinäger lägger en pikant smak till milt kryddad krabbkakorna...

Potatis och majs

Öronen av grillad majskolv göra en lätt grönsaker att tjäna medan du förbereder din krabba kakor. Majs smaksatt med salt och peppar är en mild smak grönsak att servera med varm, kryddig krabba kakor. Konserverade eller frysta majs kan ersätta färsk öron. Prova några mosade sweet eller vit potatis skall åtfölja kryddigare krabbkakorna. Slät, mjuk konsistens kommer att komplettera krispigt krabbkakorna. Göra potatissallad med kuber av kokt potatis--skinn intakt-- och vårlök, selleri, paprika och kokta bacon. Krydda med rosmarin, vitlök, basilika och Dragon och kombinera med olivolja och vinäger dressing. Detta kryddig potatissallad kommer att gå bra med krabba kakor som är sparsamt kryddat.