mynewspapers.net

Groda mellanmål idéer

Groda mellanmål idéer


Oavsett om du är värd en groda temafest, undervisa barn om groddjur, eller ditt barn älskar allt grönt, kan du infoga idén om grodor i mellanmål. Gör snacks till ser ut som grodor eller hand barn interaktiva mellanmål kit att göra sina egna. Tänka utanför boxen efter sätt att få grodor och sina sumpiga hem till bordet.

Apple grodor

Skapa grodor ur apple kilar, jordnötssmör, russin och gröna druvor. Limma två grönt äpple skivor tillsammans med jordnötssmör. Jordnötssmör ska vara en synlig linje peta ut från mellan två äpple skivor. Skiva en liten X ovanpå två druvor. Tryck på ett russin inuti koppen på varje druva. Placera två dollops av jordnötssmör på grönt skal portion av top apple kilen. Skjut en druva på varje klick jordnötssmör.

Bygga en groda

Låta barnen bygga sina egna grodor genom att fylla sandwich-storlek plastpåsar med en smörgås cookie liknar en Oreo, två kringla vändningar och två godis-belagt bitar av choklad. Frost botten av cookien och fäst pretzels botten med brett hjärtformade del av pretzels vänd utåt. Pretzels är grodans ben. Pressa lite glasyr på toppen av kakan och bifoga grodans ögon, godis-täckt choklad bitar. Om du inte vill använda glasyr som lim, använda smält choklad.

Engelsk Muffin groda

Be barnen att hjälpa dig att förvandla engelska muffins till ätliga grodor. Lägga till grön karamellfärg i färskost och sprids på en bit av engelsk muffin. Skiva bananerna för ögon och sätta en choklad chip ovanpå banan skivor. Rita en tunga på färskost-täckt muffin med jordgubbssylt. Ett annat alternativ är att använda mager skivor av röd paprika för tungan och två bitar av skivad gurka toppad med russin för ögon.

Groda Pong

Gör individuella frog pond koppar komplett med gummy grodor. Det är enkelt. Göra en blå gelatin som blå hallon, eller en grön smaksatt med lime gelatin. Häll gelatinet i tydlig koppar halvvägs. Lägg gelatinet i kylskåpet för att ställa in. När gelatinet är delvis ställa, lägga till gummy groda godis och mer av gelatin. Efter gelatin hårdnar, skiva grön frukt läder i runda bitar att efterlikna lily pads och lägga till en annan gummy groda.