mynewspapers.net

Grekiska guden kostymer för barn

Grekiska guden kostymer för barn


En bra utgångspunkt för alla grekiska guden kostym är ett vitt ark insvept som en toga och ett par sandaler. Med denna grundläggande kostym monteras, kan du lägga till tillbehör som symboliserar särskilda gudar, som vingar, pilar eller kronor. Anpassa en grundläggande barnens toga och sandaler kostym som passar någon grekisk gudom.

Zeus kostym

Grekiska guden kostymer för barn


Zeus är kungen av de grekiska gudarna. Han avbildas oftast skäggig och håller en spira eller en blixt. Ta den grundläggande toga och sandaler kostym och Lägg ett guld krona för att symbolisera royalty. Gör en spira eller blixt av papp eller trä målade guld. Du kan antingen måla på skägg eller göra en genom limning bomullstussar till konstruktion papper och knyta den runt barnets ansikte med snöre.

Hermes kostym

Grekiska guden kostymer för barn


Hermes är budbäraren till gudarna och guden av resor. Han är känd för att ha bevingade sandaler. Bifoga kartong vingar på sidorna av ditt barns sandaler med sträng eller twist-band. Du kan också göra eller köpa vingar för ditt barn att bära på ryggen. Skär kartong i vingar och täcka i guld glitter eller fjädrar. Använd arm loopar från sträng eller plast så att vingarna på barnets rygg.

Poseidon kostym

Grekiska guden kostymer för barn


Poseidon är Gud över havet. Hans varumärke är sin treudd. Du kan göra en av kraftig kartong och måla den guld eller täcka i guld glitter. Poseidon avbildas ofta med långt hår och en krona. Du kan köpa en peruk och en krona eller göra en krona av kartong. Införliva seashell mönster i kronan eller Lägg till en snäcka halsband. Poseidon framställs ibland som en merman, så måla fiskfjäll på ditt barns ansikte eller vapen eller ens införliva en sjöjungfru-liknande svans skulle också kunna arbeta.

Dionysos kostym

Grekiska guden kostymer för barn


Dionysos är guden av konst, särskilt teater. Han är känd för att njuta av mat och festligheter. Lägga till en guld grapevine krona och en guld drama eller komedi mask till grundläggande toga outfit. Du kan skapa en theatre mask för ditt barn att bära genom att skära ut öga hål och antingen en leende eller bister mun från ett papper plattan. Måla på papper guld och bifoga en resår sträng att gå runt på baksidan av huvudet. Du kan också ha ditt barn håll klasar av druvor eller kopior av antika pjäser av författare som Aristofanes, Euripides eller Sophocles.