mynewspapers.net

Great Decorating Ideas för en plantskola

Great Decorating Ideas för en plantskola


Dekorera en plantskola kan vara en trevlig del av förberedelserna för ankomsten av en nyfödd. Om du har färger eller ett tema i åtanke i tid för en baby shower, kan du använda dem som en guide för vänner bidrar gåvor för att flöjla boet. Bra inredningsidéer för en plantskola skapa ett utrymme där både du och ditt barn kommer att vara bekväm och kan utvecklas med smärre ändringar som barnet växer.

Färgglada mattor

I en plantskola med trägolv, eller en med heltäckande mattor i en neutral färg, lägga till en färgglad matta i rummet där du och barnet kan koppla centrum. Försök matta plattor i olika färger för en lekfull effekten som du kan enkelt ordna om när du känner suget. En flätad matta lantlig stil övergångar enkelt till ett barns rum och matchar många väggar och möbler färger. Om du är listig, måla ett blad av canvas dekorativt att göra en personlig golvmatta.

Vägg väggmålning

Sätta en väggmålning på en vägg eller tak för att skapa en varm, suggestiva och lugnande plats för ditt barn. Att göra din egen väggmålning är inte så svårt som det kanske låter; Det krävs bara spåra bildspråk som tilltalar dig på öppenhet papper, projicerar det på väggen och utfyllande formerna med färg. Du kan också anlita en konstnär (eller din kreativa brorson) att måla en väggmålning eller köpa vägglim eller bakgrund för att göra jobbet. Prova en stjärnklar natt på taket, en skog scen på väggen eller bokstäverna i ditt barns namn över hennes spjälsäng.

Varma väggar

Flytta bort från traditionella pasteller, och måla barnkammaren en varm, djup nyans av orange, guld eller djupt grön, vilket skapar en mysig utrymme du kan både förbättra och motverka med flera golv och tabellen lampor, vita gardiner och ljust konst. Den lugnande, womblike färgskalan kan kännas särskilt tröstande för föräldrar under sen natt matning.

Stolar för Mama och Papa

Förutom alla normer för barnkammaren--spjälsäng, skötbord, mobil, byrå lådorna--Lägg till flera bekväma stolar för föräldrar och vänner att hålla varandra sällskap som barnomsorg uppgifter, till exempel, matning och läggdags rocking pågår. Gott om platser att sitta menar att ingen en vaktmästare känns isolerade under lång, sömnbrist nätter.