mynewspapers.net

Grävling Airbrush instruktioner

Grävling Airbrush instruktioner


Grävling sprutor kan du spraya en fin dimma av specialiserade färg på en målning yta. När du anlitar airbrush avtryckaren, framdriver en påtvingad lufttillförsel färgen ur enheten i riktning att du siktar airbrush. Typer av airbrushing projekt är oändliga, liksom de tekniker som du kan använda. Att ha en fungerande airbrush, du måste först lära sig att driva, underhålla och rengöra enheten effektivt.

Instruktioner

• Ta din luftslang för din grävling airbrush och ansluta den till lufttillförseln (en CO2 tank, en aerosol drivmedel eller en kompressor) genom att vrida den medurs. Fäst den andra änden av din luftslang airbrush. Kontrollera att båda ändar är anslutna till slang åt ordentligt.

• Titta på stammen för färg jar- eller cup och se till att den är placerad i airbrush på botten där det finns ett litet hål för detta ändamål. Om stammen inte är på plats, Skjut det in i det hål ordentligt, noga med att inte böja stammen.

• Ta din önskad färg färg och häll det i färg burken. Fyll burken minst halvvägs full. Placera den på plats genom att vrida burken ett kvarts varv i den medurs riktningen.

• Aktivera din lufttillförsel genom vända på "på" switch för kompressorn eller vrida vredet för CO2 tanken eller drivmedel i medurs riktning.

• Sänka eller tryck ner på airbrush avtryckaren att låta luften. Tryck på avtryckaren och dra tillbaka att få färgen att spraya ut. Ju längre du drar tillbaka på avtryckaren, mer färg sprutar ut. Om du vill stoppa luften och måla flöde, driva på avtryckaren.

• Gör en prick färg genom att placera airbrush nära din målning yta och engagerande avtryckaren långsamt. Gör en liten linje genom att hålla airbrush nära måla ytan, engagerande utlösaren och svepande handen i en stadig, även rörelse. Om du vill ha en bred stroke, placera airbrush längre bort och sopa handen i en stadig, även rörelse. Öva med olika slag på KLADDPAPPER tills du får kläm på det.

• När du är klar, ta bort burken i en moturs. Häll någon överbliven färg tillbaka in i behållaren. lagring. Torka ut någon kvarvarande färg i burken med en pappershandduk.

• Rengöra och underhålla din airbrush strax efter varje användning. Fyll färgen burk med vatten, rengöringsmedel eller designerat lösningsmedel och fungera airbrush som du normalt skulle tills alla kvarvarande färg plus vatten, rengöringsmedel eller lösningsmedel har sprutats ut. Gör denna rengöring strax efter du är klar målning hjälper till att hindra träskor och hjälper till att hålla din airbrush fungerar effektivt.