mynewspapers.net

Gratis virtuella baby spel för barn

Gratis virtuella baby spel för barn


Virtuella husdjur och barn växer i popularitet. Som bevis blir fler och fler webbplatser tillgängliga, gratis, för dina barn att spela mamma eller pappa. Dessa platser ge barnen innebär att förmånen av att vårda barn utan engagemang en riktig baby och barn i alla åldrar kan njuta av att spela dessa spel.

Baby Valley

På babyvalley.co.uk, kan dina barn skapa en baby och ta hand om henne. Barnen kan dekorera sina barn och registrera dem i skönhetstävlingar. Barn har också ett rum som barnen kan dekorera. Barn kommer att behöva matas och vårdas på en regelbunden basis, och barnen kan sätta ihop måltider för sina barn från en mängd olika virtuella livsmedel. Registrering är gratis, och barn kan ha flera barn. Dessutom, om du tillåter det, finns det en anslagstavla där de kan prata med andra barn som har barn på denna webbplats och prata om olika aspekter av hela webbplatsen.

Cyberinfants

Vid cyberinfants.com, kan barnen anta barn och husdjur. Barn poäng "vård" varje gång de tar hand om sina barn och husdjur. Vård poäng kan användas för att köpa mat, kläder och leksaker för sina barn. Det finns spel tillgängliga, till exempel "Pearl Hunt" pusselspel eller "Snowball Warrior" där de ska kasta snöbollar på varandra. Barnen kan också göra vänner med andra som har en bebis på Cyberinfants och interagera med de vännerna via hemsidan. Registrering är gratis.

Zodler

Zodler.com kan barnen skapa, klä och spela med virtuella baby. De kan skriva in sina barn in i "cuties tävlingen" se vad andra barn tycker om sitt barn. Det finns också barer att håller koll på hur glad, trött eller hungrig deras bebisar är, så barnen kan veta hur man bäst tillgodose sina barns behov. Barnen kommer att tjäna poäng och pengar för att rösta för andra cuties tävlingar, och sedan kan de använda sina poäng och pengar för att köpa objekt som mat för sina egna barn. De kan också gör vänner med andra som är på Zodler. Som barn framsteg med spelet blir fler alternativ, till exempel fler valmöjligheter för kläder, tillgängliga. Registrering för denna webbplats är gratis.

Babydow

Vid babydow.com, kan barnen anta en baby för att ta hand om samt hantera karriär och "föräldraskap." De kan också skapa en trädgård som de behöver till vård. Det finns en marknad där de kan köpa saker för sina barn, men om de inte hittar vad de behöver, det finns sagoskog där älvor kan skapa användbara saker. Barnen kan dessutom hantera en plantskola barnomsorg centrum och acceptera andra bebisar i barnkammaren utifrån kriterier som anmälan. Registrering är gratis.