mynewspapers.net

Gratis Virka instruktioner för en Tea Cosy

Gratis Virka instruktioner för en Tea Cosy


En mysig te hjälper dig att hålla din tekanna varm, därmed bevara värmen av flytande insidan. Njut av ditt te hela eftermiddagen efter du virka en enkel te mysig som kommer att lägga till en dekorativ stil i din favorit tekanna samt skydda den. Använda bomull eller ull garn så mysigt kommer att kunna hålla i dess värme och vara lätta att rengöra och ta hand om.

Det började

Gör åtta kedjesömmarna och gå med i den första en till den sista med en slip stitch att bilda en cirkel. Kedja en och göra tio enda virka maskor till denna cirkel; tillsammans med en slip stitch.

Avrundning ut upp

Öka storleken på din tea cosy topp. Kedja en och göra två enda virka maskor i varje maska runt, sedan gå med. För runt tre, kedja en och göra två enda virknålar i den första maskan följt av en enda virka i nästa stygn; Upprepa detta mönster runt och gå med. För runt fyra, kedja en och sätta två enda virknålar i den första maskan följt av en i vart och ett av följande två stygnen; Upprepa detta runt och gå med. Du bör ha 40 enda virka maskor.

Sidor

Kedja en och göra en enda virka i varje kommande 20 stygnen. Kedja en och tur; enda virka i varje stygn längs raden. Upprepa detta tills tea cosy är lång nog att täcka din tekanna. Göra en slip stitch, klipp arbetar garnet och dra svansen genom maskan till slut. Sätt tillbaka ditt garn på den första obearbetade maskan från det ursprungliga cirklar; arbeta fram och tillbaka över dessa 20 stygn som du gjorde med den första sidan och sedan fästa.

Efterbehandling

Bifoga ditt garn med en virknål i ett av hörnen på din tea cosy sidor. Kedja 30, fäst sedan av; Upprepa detta med de andra tre hörn att skapa band. Upprepa detta igen på mellanrummet där du startade varje sida, att göra fyra fler band. Placera mysigt på tekanna med den ursprungliga kretsen du gjort som täcker locket. Knyta slipsar topp par över handtaget och pip, sedan knyta botten banden under handtaget och pip.