mynewspapers.net

Gratis Teenage Diet planer

Gratis Teenage Diet planer


Tonåring inte alltid gör hälsosam kost val. Tyvärr för dem som gör en vana att dåliga val när det gäller mat, kan viktökning bli ett problem. Lyckligtvis, ett antal gratis kost planer syftar speciellt tonåringar.

Överviktig tonåring lösningar

På webbplatsen för överviktig tonåring lösningar tonårsflickor åldrarna 13-19 kan utveckla sina egna personliga kost plan. Webbplatsen innehåller resurser som täcker grundläggande vikt förlust strategier också, erbjuder råd om utvecklingen av en hälsosam kost och ger deltagarna en mängd olika recept. Webbplatsen betonar vikten av motion som en del av en övergripande viktminskning strategi, realistiska mål och sund kroppsuppfattning.

SparkTeens.com

SparkTeens är en online diet för åldrarna 13-17. Anpassat och modellerade efter den ursprungliga webbplatsen, SparkPeople, erbjuder det tonåringar en livsstil planner, startsidan, chattrum och anslagstavla så att de kan utveckla ett stödnätverk. Det fria programmet erbjuder också en kaloriräknare, matsedlar, skräddarsydda träningsprogram, träning demonstrationer och recept.

SlimKids.com

SlimKids erbjuder gratis rådgivning för ungdomar och ungdomar som kämpar med sin vikt. Även om hela programmet säljs för £14,90, erbjuder sajten en gratis prov-meny som ger en grundläggande en dag, kalori-kontrollerad diet och fri vikt analys. Det genomsnittliga tonåringen behöver cirka 2 100 kalorier per dag. Denna sida beskriver vilka livsmedel uppfyller kalori krav och vilka livsmedel bör undvikas.