mynewspapers.net

Gratis teambuilding övningar för personalTeambuilding övningar kan göra underverk för din personal. Dessa samarbetsverksamheter främja konversation, lagarbete och anslutningen mellan deltagarna. De serverar också bryta monotonin av det dagliga arbetet och lägga till lite variation i mixen. Medan några team building övningar kräver rekvisita, är följande övningar gratis att prova.

Mänsklig Knut

Dela din personal i två lag och har varje lag står i en cirkel. Instruera cirklar att klämma ihop skuldra vid skuldra. Har alla sträcker händerna mot mitten av cirkeln och ta två slumpmässiga händer. Varje cirkel är nu en mänsklig knut. Förklara reglerna: båda lagen kommer ras "knyta upp" sig, men är inte tillåtet att unclasp händer. Ett team är klar när alla står i en cirkel igen hand i hand. Gruppmedlemmar kan behöva kliva över varandra eller vända sig för att uppnå målet. Ibland blir det omöjligt för ett lag att knyta upp sig utan unclasping händer minst en gång. Om så är fallet, ge varje lag en möjlighet att unclasp med den stipuleringen att båda uppsättningar av händerna måste återförenas efter att flyttas. Detta spel uppmuntrar kommunikation, närhet till andra och resultat i massor av skratt. Blanda ihop lagen och upprepa aktiviteten och öka varaktigheten.

Amoeba Race

Detta är ett annat spel som lockar framkallar skratt och anslutning. Välj en anställd vara kärnan i amöban och flera andra vara protoplasman. Kärnan bärs på axlarna av två av protoplasman, medan två andra "upptäcka" honom för att förhindra att en skada vid ett fall. Slutligen, ordna det resterande personal medlemmar i en länkad cirkel runt protoplasman och nucleus, därmed agera som en cellvägg. Instruera de cellvägg och protoplasman att blunda (med undantag för spotters). Kärnan kommer att beställa gruppen att gå igenom någon slags hinderbana, vilket kan vara en utomhus park, ett rum med högt i tak eller en gymnastiksal. Utse bänkar, polacker, bås eller kopia-maskiner som hinder. Då gruppen för att se hur snabbt de gör sin väg genom hinderbanan. Tillåta dem att försöka förbättra sin tid. Alternativt kan du dela upp gruppen i två amöbor och har båda lag ras genom kursen. Se till att säkerheten är den viktigaste mål snarare än vinna.

Två sanningar och en lögn

Placera din personal i en stor cirkel. Instruera varje medlem att tänka på två intressanta sanningar om sig själva som en upprörande, ändå trovärdigt, lögn. Sanningar kan innehålla Bekännelser av colorblindness, besynnerliga barndom berättelser eller pinsamma stunder från förflutnan. Lögner kan innehålla ett konstigt antal tår, en dold talang som inte riktigt existerar eller fiktiva kändis möten. Har varje medlem av personalen recitera både sanningar och lögn i ingen speciell ordning i gruppen. Resten av gruppen kommer att försöka gissa vilka påståenden är sanna och som är en fib. Detta spel öppnar vanligtvis dörren för några intressanta berättelser och self-disclosure, att göra för en närmare team. Fortsätt runt cirkeln till varje medlem av personalen har tagit en vändning.