mynewspapers.net

Gratis te part idéer

Gratis te part idéer


En tea party är ett av de mest populära temana för unga tjejers födelsedagskalas. Omfattande kunskap om te krävs inte på dessa fester, men spelen, dekorationer och drycker bör behålla någon form av te blad koncept. Eftersom te är en varm dryck, måste säkerheten vara en huvudfråga när man planerar tebjudningar. En vuxen bör alltid övervaka en tebjudning att se till att det inte finns någon spill eller olyckor.

Typer av te

Den viktigaste delen av en tea party är te, naturligtvis. Men förutsätt inte att ditt enda alternativ är att brygga väskor Lipton te och tillsätt honung. Använda en diffusor eller sil för att brygga lösa blad te. Ge alternativ som grön, svart, röda (rooibos), vitt te och chai te. Om festen äger rum på sommaren, kan du välja för att hålla partiet utanför med iste (sötad eller osötad). Kontrollera att en vuxen är alltid till hands för att hjälpa koka och häll det varma vattnet, gången brygden så den inte blir bitter, och vara redo att städa upp någon spill eller olyckor. Kontrollera att du har socker, mjölk och honung för de gäster som vill lägga mer smak till deras te.

Spel

När man dricker te, att bordsspel hålla partiet framåt. Kortspel är ett utmärkt val eftersom de tar upp mindre plats på ett bord än ett spel skulle. Om partiet är för unga flickor, spel som Uno är idealiska. Andra aktiviteter som är roliga på en tebjudning är klä upp i gammaldags klänningar, klädd i en massa smink och styling hår stort och lockigt, införa favorit dockor och gosedjur till varandra och spela ordet gissa spel som 20 frågor. För tider när gästerna inte känner ständigt sitter, är ett bra sätt att få och spela musikaliska stolar. Se bara till att barnen inte är bråkig i denna version dock, eftersom tebjudningar är om att hålla en prydlig väsen på alla gånger.

Estetik

Tebjudningar är speciellt kul för unga flickor eftersom de hjälper dem att känna sig mogen. I stället för ett parti som trivs på springer runt och skriker, tea parterna uppmuntra subtilitet och "fullvuxen" beteende. Gästerna bör ha full klänningar och höga klackar. Klassisk musik eller opera bör musiken som spelas. Dekorera part området med ljus, i motsats till färgglada serpentiner och ballonger. Ju mer mogen atmosfär, roligare flickorna har låtsas vara vuxna.