mynewspapers.net

Gratis spel att skriva ut & spela

Gratis spel att skriva ut & spela


En stor mängd gratis print-and-play spel tillgängliga online se till att både barn och vuxna har en mängd olika aktiviteter som de kan välja. Vissa av dessa spel är enbart för underhållning, hjälpa andra vuxna att utöva deras hjärna. Det finns också de som hjälper barn förbättra i sina studier, om än på ett roligt sätt. Medan för vissa av dessa spel du helt enkelt välja, ladda ner, skriva ut och spela med ditt val, involvera andra limning de utskrivna arken till tjockare papper eller gör några skärning.

Utskrivbara korsord

Korsord är aktiviteter som ger flexibilitet att välja svårighetsgraden du vill ta itu med. Gratis utskrivbar korsord för både barn och vuxna finns online på sådana platser som surfnetkids.com och puzzlechoice.com. De flesta av dessa korsord har särskilda teman. Några av de teman du hittar är dinosaurier, The Harry Potter-serien, den amerikanska presidenter, stenar och natthimlen. Alla ledtrådar föra samman flera aspekter av temat och ge familjen underhållning, samt utbildning.

Utskrivbara matematik spel

Det finns barn som älskar matte; Vad bättre sätt för att stödja deras intresse för matematik än genom att förse dem med spel i denna fråga. Den webbplats Dr Mike's Math spel för barn ger (se resurser) dig ett utbud av sådana spel. Ett spel som hjälper till att undervisa ett barn addition och subtraktion är den utskrivbara brickspelet. Du och ditt barn kan skriva ut plattor, klippa och göra dem till block. Mer kakel du skriver ut, större numrerar ett barn kan ta itu med. Med hjälp av block för att räkna, kan du lära barn om nummer. Det finns också spel för något äldre barn som lär fraktioner, division och multiplikation fakta. För alla som älskar matematik spel som Sudoku och Kakuro, har webbplatser som brother.com och blackdog.net ett utbud av pussel, varierande svårigheter, som du kan välja mellan.

Utskrivbara pussel

Det finns flera utskrivbara pussel tillgängliga online som gör att både vuxna och barn timmar av underhållning. Några teman är, Earth Day, festivaler, Halloween och alla hjärtans dag. Det finns också ett utbud av pussel på årstiderna. När ett pussel är klar, kan du binda det med några tydliga kontakt papper och använda den kreativt som bordstabletter på bordet eller ens som en väggbonad i din eller ditt barns rum. Du kan hitta sådan pussel på DLTK Kids.Com och FunWithPictures.Com.

Utskrivbara brädspel

Du kan spela brädspel nästan var som helst, i parken, på en picknick och även i en restaurang. Några spel som FIA med knuff, backgammon och schack är lätt nog att vuxna och äldre barn kan spela dem tillsammans. Sådana spel finns tillgängliga på activityvillage.co.uk, bland andra platser. Det finns ett antal vuxna spel i flera kategorier som strategi, bekämpa och företag som finns på printandplay.blogspot.com. Några av dessa spel kan kräva extra material som en penna, papper och tärningar.