mynewspapers.net

Gratis Söndagsskolan hantverk & lektioner för barn

Gratis Söndagsskolan hantverk & lektioner för barn


Undervisning Söndagsskolan kan vara en utmaning. Det är svårt att hitta tid att komma med effektiva lektioner vecka efter vecka. Dock erbjuder många online webbplatser gratis resurser för att användas i undervisning barn om Gud på ett sätt som är pedagogisk och trevlig. Välj ett ämne baserat på lektionen du vill kommunicera och barnens ålder.

Ministeriet för barn

Ministeriet för Children.com innehåller resurser för lektionsplaneringar och hantverk för Söndagsskolan klasser för alla åldrar. Du kan söka efter en lektion eller hantverk med hjälp av ett sökfält eller välja från en lista med ämnen, som påsk, Moses, fastan, Jesus, skapas eller förskola-specifika lektioner. Hantverk är inkluderade i lektionsplaneringar, eller kan du besöka sidan hantverk och hitta en relevant craft för en lektion som du redan har.

EBibleTeacher

EBibleTeacher.com är en annan källa till Söndagsskolan lektioner för barn i alla åldrar. Du kan välja lektioner av gamla testamentet och nya testamentet, eller av ämnen som ilska, Bibelns berättelser, engagemang, tron, rollen av kyrkan och ödmjukhet. Det finns några resurser för hantverk som aktivitet-baserade, till exempel utforma gratulationskort för äldre, skriva en bok, eller göra en dagstidning baserad på lektionen.

Äppelmos barn

ApplesauceKids.com erbjuder gratis Söndagsskolan hantverk och lektioner. Det innehåller många objekt lektioner som innehåller trick och illusioner för att illustrera principer från Bibeln. På webbplatsen finns också instruktioner för flera hantverk, inklusive snöboll påsk hantverk och en växande corn hantverk för en lektion om tro. Denna webbplats har också några lektioner för vuxna Söndagsskolan.

Kristen förskola trycksaker

Kristen förskola trycksaker är inriktad mot söndag skolklasser för mycket unga barn. Hantverk och aktiviteter på denna webbplats kan fyllas av denna åldersgrupp. De flesta av hantverk kretsa kring skriva ut bilder eller lektioner och sedan färga det eller fylla i det i klassen. Denna webbplats innehåller inte Söndagsskolan lektioner, men det ger en mängd utskrivbart material på många ämnen och helgdagar.