mynewspapers.net

Gratis säker e-post för barn

Gratis säker e-post för barn


Internet kan öppna en värld av information och anslutning till barn, men det kan också utsätta dem för oväntade risker. Ett gratis-konto för barn kan hålla dem säkrare online samtidigt ge föräldrar några sinnesfrid.

AOL barn

AOLKids.com, AOL: s gratistjänst med innehåll och verktyg för barn, kan barn 12 och skapa ett användarnamn för ett e-postkonto eller för snabbmeddelanden. Föräldrar kan också använda egna AOL-konton för att sätta upp en skärmnamn till sina barn. När du har skapat ett huvudkonto, kan mamma eller pappa lägga upp till sju fler skärm namn. Med det här alternativet välja föräldrar en kategori (barn endast, ung tonåring eller mogna Teen) som avgör vilken typ av innehåll som deras barn kan visa.

TK för barn

Denna läxor hjälp webbplats kan barn skapa en gratis e-postadress. Varje konto kommer med gratis blogg, kalender, adressbok och anteckningsboken.

Kid Surf

Kid surfa gratis, webbaserad K-Mail systemet tillåter barn till e-post andra barn som har en K-e-postkonto. E-familj eller vänner som inte har ett K-e-postkonto, uppgradera till en premien redovisa för £6 per år.