mynewspapers.net

Gratis saker att hålla besökarna behandlande kyrka

Gratis saker att hålla besökarna behandlande kyrka


Många kyrkor ge besökare gratis artiklar på deras första besök, men inte mycket många ge objekt bort på grundval av "rullande" bara för att hålla besökarna intresserade kommer. Om en kyrka eller ministeriet vill komma med artiklar eller saker att hålla besökarna intresserad, är idéerna nedan relativt billigt och effektivt när det gäller att hålla en besökares uppmärksamhet.

Kyrkan-sponsrade husmanskost middagar, picknick eller måltider

Gratis saker att hålla besökarna behandlande kyrka


Folk gillar att äta. Ett sätt att få en besökare att komma tillbaka för mer än ett besök är att se till att maten är på menyn efter varje tjänst, eller för att tjäna en lätt kontinental frukost innan tjänsten börjar. En annan idé är att ge lätta väskan luncher, en smörgås och en bit frukt exempelvis för besökare efter service som de är på väg ut eller att schemalägga regelbundna kyrklig gemenskap picknick.

Kaffe, te, läsk, choklad eller myntverk

Behandlar är ett bra sätt att hålla besökare som kommer. Många kyrkor leverera drycker som kaffe, te eller vatten på flaska eller små godis som en del av vecka rutin. Det kan inte få besökare glada, men de sannolikt ser fram till den.

Bok, Podcast eller inspelning i veckan

En andligt tema bok, till exempel "The Purpose Driven Life" eller en gratis registrering av tjänsten eller en e-bok Hämta certifikat kan vara ett bra sätt att hålla besökare som kommer. Vissa människor ser fram emot att få en gratis bok eller inspelning av den sista tjänsten eller en lektion som de kan ha missat.

Återvinningsbara matkassar

Miljövänliga giveaways, som återanvändbara matkassar, kan uppmuntra besökarna att hålla släppa i, speciellt om det är något som de kan använda under veckan. Präglade väskor kan ha antingen andliga meddelanden, meddelanden med kyrkliga reklam eller båda.

Rena faciliteter och Greeters

Många gillar den fysiska estetiken av en kyrka, inklusive renlighet. Greeters som omfamnar och välkomnar besökare är också en bra och inspirerande upplevelse. I en värld där kramar ges selektivt, en kyrka är eller kan vara en plats där människor är säker på att få en kram eller ett handslag med varje besök. Tanken är att hålla den kyrkliga miljön och atmosfären välkomnande på alla gånger.

Före Service underhållning

I en kyrka behöver kör eller kör och musiker inte vara den enda tillgängliga underhållningen. En andlig-tema film kan visas, barnens avdelning kan sätta på en liten lek eller en sketch eller en dans rutin eller andliga improv eller komedi handling kan hålla människor kommer och undrar vad som kommer att hända härnäst.

Film och Family Night

Gratis saker att hålla besökarna behandlande kyrka


Några bra idéer att hålla besökare just nu är att Visa veckans filmer och/eller har familj eller enskilda porträtt gjort en gång i månaden. En annan möjlighet är kyrkliga spa natt för dem som vill ge bort manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandlingar som ett sätt att reklam egna företag.