mynewspapers.net

Gratis projekt: stickad sommaren hattar

Gratis projekt: stickad sommaren hattar


Det finns ingen anledning att stoppa stickning bara för att vädret har blev varm. Hattar är en underbar garderob tillägg någon tid på året och en snabb stickprojekt. För sommaren hattar, välja mönster som har öppen eller lacy mönster och garn som är lättare i vikt. Naturliga fibrer Garner är särskilt bekväma. Många webbplatser erbjuder gratis mönster med några krävs gratis registrering.

Lion Brand bomull-Ease Seed Stitch mössa

Gratis mönster finns genom garn tillverkare Lion varumärkets hemsida med registrering. Ett gratis sommar stickning mönster är deras bomull-Ease Seed Stitch mössa. Här alla väder mössa mönster som kräver Lion Brand bomull-Ease garn, kamgarn vikt bomull och akryl blandning. Hatten börjar med ett band av 1 x 1 ribb. Kroppen av hatten är seed stitch.

Stitch Nation: Hela dagen Beret

Denna kvinnas beret arbetade från brädden upp, och har en en-tums 2 x 2 ribb och en diagonal söm kropp. Diagonal söm kroppen är reversibla men inte identisk på båda sidor. Formgivaren erbjuder två alternativ för utformningen av kronan.

Crystal Palace kostnadsstrukturen: Mochi Plus Swirl Hat

Designer Sandi Rosner Mochi Plus Swirl Hat kombinerar strumpeband stitch, ovanliga konstruktionen och själv striping garn till konstiga effekt. Du först sticka en 32-tums långa strumpeband stitch rektangel och sedan minska tills ett stygn kvar. Nästa du sy rektangeln i en spiral och använda den resterande stygn som den första maskan kronan; du plocka upp maskor längs toppen av spiralen att sticka kronan. Basen av rektangeln fälls upp skapa en asymmetrisk brädden. Denna hatt kan lätt anpassas för olika storlekar och garn.

Adorabubble stickat: På solsidan

På sommaren, små barn är särskilt utsatta för solen och kan utnyttja hatt. Detta gratis mönster för ett barns hatt har två brädden alternativ så kan du välja om du vill en lacy stil som gör att mer sol genom eller en mer solid brädden. Formgivaren rekommenderar en bambu och bomull smälter garn.

Knitty: Lacecap och Minty

Knitty är en fri online stickning tidningen. Lacecap är designer Adrienne Robson stickade svar lacy virka hattar. Den lacy cloche stil mössan är Stickad med fina bomullstråd och storlek 2 (2,75 mm) stickor. Designer Erica Jackofsky utformade hatten Minty att vara lätt att sticka och anpassas till varje säsong baserat på garnet du väljer.