mynewspapers.net

Gratis program för att öka ljudvolymenInnan du installerar programvara från tredje part på datorn, se till att du har uttömt alla infödda Windows lösningar. Kontrollera datorns inre volym och ljud inställningar och kontrollera att de är alla på maximalt. Då, se till att alla program används för att spela sådana filer också har maxade volyminställningar. Slutligen, se till att du har angett någon ljud hårdvara ansluten till datorn till högsta volym.

VLC Media Player

Ibland ligger problemet med låg volym i programmet spelar inspelningen. Ladda ner VLC media player gratis från videolan.org. VLC kan du öka den inspelningsvolymen med upp till 200 procent. VLC är användbar eftersom den är kompatibel med de flesta (om inte alla) ljud- och videofiler. Den utvecklarna av den VLC media player distribuera program som freeware.

VolumeTouch

VolumeTouch är en fri audio redigeringsprogram och låter användaren justera volymen på en inspelning direkt med knappen Bläddra i en mus. Detta är ett bekvämt sätt att öka volymen i farten. I stället för redigering av filer att göra dem starkare, helt enkelt svep musen och volymen omedelbart ökar.

ShuangzSoft Audio Editor 1.0

ShuangzSoft Audio Editor 1.0 är också gratis att ladda ner och tillåter användaren att redigera. WAV och. MP3-filer. Programmet har ett enkelt gränssnitt som är användarvänlig, vilket gör justeringar att spåra volym enkel eftersom det tar bara ett par klick på musen. Programmet har också praktiska funktioner som att lägga bleknar till tiggeri och slutar sånger.

NoiseNak 2004 V1.0.

Kompletta lösningar utvecklade NoiseNak som en volym programmering alternativ. NoiseNak tillåter användaren att ange datorns volym till ett schema och ändra volymen automatiskt, beroende på användarens aktiviteter. Till exempel volymen på datorn kan ställas in till låg samtidigt starta eller stänga och mycket hög medan du spelar DVD-skivor. Programmet har en gratis testperiod, men en full version kostar £9.

Mp3Doctor PRO

Programvaran tillåter användare att justera volymen av MP3-filer. Programmet erbjuder dessutom funktioner som, "mp3 normalizer, mp3gain, volym boost, bass boost och volym enhancer," enligt deras hemsida mp3doctor.com. De erbjuder en gratis testversion av deras program, som varar i 30 dagar, varefter programmet kommer att upphöra att fungera och användaren måste köpa en registreringsnyckel för £19 att fortsätta använda programmet.