mynewspapers.net

Gratis piratspel för barn

Gratis piratspel för barn


Barn som får berättelser och filmer om pirater kan också njuta av att spela gratis online piratspel. Datorns webbläsare måste ha den nyaste versionen av Flash för bäst förenligheten med dessa spel. Gratis piratspel hjälpa barn utveckla dator och svar färdigheter genom trevlig online-aktiviteter. Föräldrar kan spela dessa spel med sina barn, också, för att lära om spelen och tillbringa tiden med familjen tillsammans.

AARGH pirat

"AARGH pirat" är en online Flash spel som barnen kan leka i en webbläsare. AARGH är fast på en öde ö och måste skydda sin pirat guld från lömska hajar. När hajarna tar tre skattkistor, spelet är slut. Nivåerna blir successivt svårare, med fler hajar som visas som spelet fortsätter. Spelare styr AARGH med riktad piltangenterna på tangentbordet och skydda skatten genom att flytta till skattkista som hajarna visas.

Cannon Blast

I "Cannon Blast" måste barn hjälpa Pirate Pete skjuta kanoner på invaderande fartygen att skydda sitt eget skepp. Pirate Pete kan använda en av tre kanoner skjuta på fartygen och kan klara av åtta skott från inkräktarna innan spelet slutar. Spelare använder de sidledes riktningspilar flytta Pirate Pete mellan de olika kanonerna och upp och ner pilarna för att ändra vinkeln på kanonen. Skjuta kanonen genom att trycka på mellanslagstangenten.

Pirater

"Pirates" låter barn skapa grupper om tre pirater som utmanar en dator motståndare eller en annan spelare i en 2-spelare. Syftet med detta tur-baserade spel är att skjuta på det andra laget samtidigt hålla din pirater vid liv. Spelare använda vänster och höger piltangenterna för att flytta, upp och ner piltangenterna för att ändra vapen aim och på mellanslagstangenten för att avfyra ett vapen. "Enter"-knappen tillåter också spelare att hoppa över hinder.

Kapten domkraft äventyr

"Kapten domkraft äventyr" är en overhead shooter pirat spel. Skärmen går kontinuerligt, tvinga spelaren att gå igenom nivån samtidigt samla pirat guld och besegra fiender. Spelare kontrollera pirattillverkaren fartyget med hjälp av "W", "A", "S" och "D" tangenterna på tangentbordet. Barn klicka vänster musknapp för att sikta och skjuta på fiendens fartyg. En ny och mer utmanande nivå börjar varje gång spelaren framgångsrikt navigerar tidigare nivå.