mynewspapers.net

Gratis Pet Salon spel för flickorMånga tjejer älskar husdjur och kanske till och med drömmer om att växa upp och få ett jobb som arbetar med djur, som veterinär, hunden walker eller groomer. Med många spel för barn att spela på nätet, involvera många husdjur. Flickor kan välja att spela spel från gratis online webbplatser som tillåter spelaren att arbeta som groomer i en sällskapsdjur salong.

Pet Salon roligt

"Pet Salon roligt" är ett spel där husdjur gå in i en salong som begär en viss frisyr och färg, som spelaren måste notera. Spelaren placerar sedan sällskapsdjur i en av de fyra salong stolarna. Tre hår stilalternativ dyka upp över den sällskapsdjur huvud och, om spelaren väljer rätt stil, tre färger alternativ visas. Om den rätta stilen skapas, pet lämnar ett guldmynt och spelaren är sedan ett steg närmare att nå mål för nivån.

Pet Salon

I "Pet Salon," kunder promenad in med sina husdjur och att sitta i väntrummet i salongen. Spelaren klickar på en sällskapsdjur att föra den till området grooming. Husdjuret har en specifik begäran, som en klippa eller en tvätt. Om spelaren tar för lång tid att hjälpa en kund lämnar kunden. När spelaren går igenom rundor, är salong verktygen uppgraderade.

Hund frisör

"Hund frisör" är ett enkelt spel där spelaren måste rengöra en lerig, tilltufsad valp. Spelaren måste klicka på de olika salong verktyg, till exempel en flaska jordgubb-doftande schampo eller en fluffig lila handduk, använda dem. Efter hundens päls är rena, fluffig och blanka, kan spelaren borsta, klippa och färga sitt hår. Spelaren kan lägga till funky tillbehör såsom en clown peruk och cat-eye solglasögon.

Devilish Pet Salon

"Devilish Pet Salon" är ett spel med två sällskapsdjur stylister: ängeln och den stygga flickan. Spelaren fungerar som den stygga flickan. Ängeln skär den sällskapsdjur hår i en enkel stil. Dock vänder ibland hon ryggen till djuraffären när hon blir distraherad av andra saker, till exempel ett telefonsamtal eller en kopp te. När detta händer, har spelare/stygg flicka en chans att göra något vassare med hundens frisyr. Spelaren klickar på sällskapsdjur och håller musen för att klippa hundens hår; ju längre spelaren håll musen ned utan ängel vände runt, den mer "bråka" mätaren registrerar poäng att vinna. Men om ängeln vänder runt och fångar spelaren i agera, spelaren går till fängelse.