mynewspapers.net

Gratis och roligt Bridal Shower spel att spela

Gratis och roligt Bridal Shower spel att spela


En brudkläder dusch är en tid för bröllopsgäster och brudföljet att träffas och ha roligt. Del av roligt duscha bruden och brudgummen med gåvor och spelar spel. Det finns en mängd olika spel du kan spela för att göra din brudkläder dusch en minnesvärd händelse--- och ännu bättre, spelen är gratis.

Spel för bruden

Har någon i brudföljet intervjun brudgummen innan duschen, frågade honom 20 frågor om sig själv och hans och brudens relation. Quiz bruden på duschen på frågorna och få henne att tugga en bit tuggummi för varje fråga hon missar, att lägga till oavsett bitar hon redan hade i munnen. Ett annat roligt spel för bruden är att ge henne en resväska fylld med humoristiska saker som mäns underkläder, en överdimensionerad BH, solglasögon, etc. Berätta för henne att låtsas att det är hennes smekmånad natt och El har gått och hon har att få klädd i mörkret. Ögonbindel henne instruera henne att klä sig med objekten i resväskan och ta hennes bild efteråt.

Isbrytare

Spelets första kyss är en lätt och roligt isbrytare. Har gäster skriva ner en kort beskrivning av deras första kyss och placera varje Beskrivning framför en burk. Berätta för de andra gästerna att skriva ner namnet på den person de tycker beskrivningen tillhör och placera den i burken. Har varje gäst avslöja deras beskrivning, och sedan bestämma hur många andra gäster gissade rätt. Två sanningar och en lögn är en annan kul isbrytaren spel. Ge alla en bit papper vid ankomsten och berätta för dem att skriva ner två fakta om sig själva och en lögn. Har varje gäst läsa vad de skrev högt medan den andra försöker gissa vad lögn är.

-Spel för alla

Recept för äktenskap är ett roligt, gratis spel som kan spelas på någon dusch. Ge varje gäst en index-kort och berätta för henne att skriva ner råd på att göra ett äktenskap sista. Har gäster skriva sina namn på varje kort och låt bruden läsa dem högt. Ord rusning är ett annat spel som alla kan spela. Ge varje person en bit papper och något att skriva med och berätta för henne att skriva ett bröllop-relaterade ord såsom "äktenskap" överst på sidan. Ger gästerna en minut för att skriva ner så många ord som de kan använda bokstäverna i det givna ordet. Den person som gör mest ord wins.

Co-ed dusch spel

Välj brudgummen är ett roligt spel lämpar sig för ett co-ed brudkläder dusch. Med detta spel, männen på den brudkläder duschen summera sina byxor ben och bruden känns benen medan ögonbindel för att försöka plocka henne make-till-vara. Berömda par Charade är ett annat spel som både män och kvinnor kan spela. Skriv ner namnen på berömda kändis par på enskilda bitar av papper och placera dem i en skål. Dela de män och kvinnor i lag, med en man och en kvinna på varje lag. Har varje lag dra en kändis par ur skålen och turas om utagerande dem medan de andra spelarna försöka gissa vem de är.