mynewspapers.net

Gratis lekplats spelLekplatsen spel fungerar bra för skolan händelser och födelsedagsfester samt helger på park. Ett stort fält är allt du behöver för att organisera lekplats spel som kommer att roa barnen och hålla kostnaderna nere. Dessutom lekplats spel lär värdefull kompetens som lagarbete, och de tillåter barn att få lite motion samtidigt ha kul med sina vänner. Många lekplats spel fungerar för yngre barn och äldre barn lika.

Relay Races

Relay races kräver endast öppen lekplats utrymme och en grupp aktiva kids. Denna verksamhet främjar motion och kan även förbereda barn för en framtida löparbana och området. Alternativen för relay races är obegränsade. Dela upp barnen i grupper om fyra barn, och visa dem i början och avslut linjer. Då ge barnen instruktionerna för loppet. De kan springa så fort de kan till mållinjen, hoppa på ett ben eller göra jumping jacks. Låta barnen få på marken och göra krabban promenera hela vägen till mållinjen. Desto galnare tävlingen, roligare barnen har i detta gratis lekplats spel.

Röd Rover

Röd Rover är en klassisk lekplats spel som kräver ingen utrustning — bara gott om spelare. Detta spel fungerar särskilt bra med en klass eller en stor grupp barn. I detta spel, dela in gruppen i två lika lag. Team linjen upp inför varandra ca 20 fot apart, och spelare på varje lag håller händer. Sedan lagen turas om att ringa en spelare till dess sida — till exempel "röd Rover, röd Rover, skicka Ellie rätt över." Ellie väljer sedan, vad hon tycker är en svag länk i den andra linjen och hon försöker köra genom spelare länkade händerna. Om hon bryter deras grepp, väljer hon en spelare att föra tillbaka till hennes sida. Om hon inte kan bryta igenom, kopplar hon sitt lag. Spelet fortsätter tills ett lag är bara en spelare.

Fånga flaggan

Fånga flaggan är en lekplats spel som fungerar bra för äldre barn. Utmanar dem att arbeta som ett lag och kombinera fysiska och mentala färdigheter för att vinna spelet. Dela upp en stor grupp av barnen i två lag. Varje lag har en "flagga", men du kan använda en distinkt rock eller träd gren för att göra spelet helt gratis. Lagen dölja sina flaggor på deras sida av spelplanen. Då arbetar de för att hitta motståndarlagets flagga och returnera den till deras sida av fältet. Spelare fångas på det andra lagets sida och taggade gå till "fängelse" och kan inte spela. Det vinnande laget är den som finner dess motståndarens flagga först.