mynewspapers.net

Gratis idéer för trädgård blomma sängar

Gratis idéer för trädgård blomma sängar


Gratis idéer för blomrabatter är alla omkring dig. Allt du behöver göra är att vara kreativ, nyfiken och påhittig. Du kan även hitta idéer direkt på gatan där du bor.

Stadsdelar och samhällen

Promenad eller biltur genom bostadsområden. När du ser en blomma säng som intresserar dig, ta anteckningar av typer av blommor eller ta en bild. Du kan slå upp blommorna senare online för att ta reda på deras namn om du inte känner dem eller är för blyg för att be husägare. Studera hur blomsterrabatter är utformade på offentliga parker, office parker och hotellets trädgård.

Botaniska trädgården

Botaniska trädgården är en underbar källa för idéer. De flesta har en mängd olika trädgårdar och teman. Uppmärksamma hur de använder inhemska blommor för idéer som sorter växer bäst i ditt område.

Universitet-tillägg

De flesta högskolor och universitet erbjuder mycket gratis rådgivning och publikationer som en service till allmänheten. Extensions är en enastående källa till information om blommor--hur, var och när du ska plantera dem, och hur man tar hand om dem.

Plantskolor och Garden Centers

Stor blomma odlare ge ofta gratis litteratur till plantskolor och handelsträdgårdar. Några hålla även klasser, och de flesta har anställda som älskar att dela sin kunskap och ge råd om hur design en säng, Välj blommor och hur till omsorg for dem.