mynewspapers.net

Gratis foto redigering effekter

Gratis foto redigering effekter


Fotoredigering verktyg kan göra underverk med dina digitala bilder. Du kan använda effekter på en ful eller ogillade foto och förvandla det till en favorit. Färgeffekter, mjukgörande verktyg och andra visuella effekter arbeta tillsammans för att förbättra dina bilder, gör det möjligt att hålla dem som du trodde du skulle behöva kasta. Det finns många gratis program tillgängliga att använda online.

Picnik

Denna webbplats kan du redigera dina bilder med färger, former, nyanser och många fler effekter. Det finns också en 1960-talet foto converter, som låter dig ändra dina bilder för att se ut som om de skapades n 60, med rundade kanter och brun nyans. Picnik är full av extramaterial. Det finns en sida där du kan söka på nätet efter bilder, redigera dem och sedan till inlägget dem till ett socialt nätverk. Du kan göra collage, skriva ut dina bilder eller dela dem med din familj och vänner via e-post. En premium-version är tillgänglig, med mer effekter och ett collage.

Lunapic

Lunapic har hundratals olika effekter att välja mellan. Du kan ändra färg, nyans och storlek på en bild och sedan gå vidare till lägga till animeringseffekter. Effekterna inkluderar snö, regn, reflektion, groovy regnbågar och flytande-hjärtan animationer. Du kan måla dina bilder, lägga till text och infoga gränser. Det finns också en del av tutorials för dem som vill lära sig att använda alla olika effekter. När du har skapat ditt foto, kan du ladda upp flera olika sociala nätverk webbplatser.

Pizap

Pizap är för dem som vill framkalla leenden och skratt från deras tittare. Denna webbplats har en mängd olika tillägg bilder för dina bilder, inklusive ögon, näsor, öron och mun. Du kan också lägga till bilder och figurer, hattar, peruker eller glasögon. Om du vill välja ett tillägg eller alla av dem, är det till dig. Det finns också konversation bubblor för att lägga till dialog och skapa samtal mellan människor. Du kan öva med uppsättningar av demo bilderna för att komma i kläm på det innan du öppnar upp din egen bild.