mynewspapers.net

Gratis fat läger för barn

Gratis fat läger för barn


"Fat" läger, eller viktminskning läger, rymmer barn som kämpar med fetma genom att sätta dem i en trevlig miljö med andra som upplever samma kamp. För dem som söker sätt för barnen att delta i ett läger gratis, är undervisning stöd och stipendier de vanligaste och mest livskraftiga alternativ.

Lägret Shane stipendier

Camp Shane är en mainstream viktminskning läger som har varit med på stora nyhetskanaler som MTV och MSNBC. Men programmet inte är undervisning gratis, har många media gestalter, som Tyra Banks, betalat för campare undervisning som hjälpte offset kostnader för familjer. Från och med oktober 2010 erbjuder Camp Shane Nikki Blonsky stipendiet, där vinnarna få en undervisning utan, nio veckors session på Camp Shane sommaren 2011.

Sprudlande läger

Sprudlande läger är en icke traditionella som marknadsför sig som ett fett läger alternativ. Genom att genomföra ett vetenskapligt förhållningssätt till mat och motion, står det att husbilar i genomsnitt förlorar 1.81kg. per vecka. Sprudlande läger säger det accepterar vissa sjukförsäkring. Även om dess undervisning börjar på £4,218 för fyra veckor, ersättning enligt en hälsa försäkring är möjligt och kan hjälpa offset kostnader.

Ny bild Camp: Tänk er mig tävling

Ny bild Camping erbjuder årligen 10 campare fri introduktionsutbildning för en tre veckors, sömn-away session vid sin anläggning i Pocono stigar. Lägret är 90 minuter från New York och Philadelphia, och erbjuder personliga tränare och aktiviteter i en 350-acre naturmiljö. För att vara berättigade till undervisning utan tävlingen på ny bild Camp, regelbundet kontrollera sin webbplats för riktlinjer och tidsfrister.