mynewspapers.net

Gratis dekoration idéer för femtiotalet part

Gratis dekoration idéer för femtiotalet part


Alla älskar en bra temafest, men utsmyckning för att hålla det konsekvent kan bryta banken om inte du är försiktig. Du kan kasta en retro fest utan att spräcka din budget, använder vissa utan att låg-kostnad putsning att 1950-talet charm till din festlokal. Transportera dina gäster tillbaka till de god ol ' dagarna med något så enkelt som att eran sig inredningsidéer.

Vet dina färger

Du kan skapa en femtiotalet känsla i partyrummet bara genom att begränsa färgpalett till några utvalda nyanser populära på 1950-talet. Kids-birthday-party-guide.com suggests combining teal, pink and black. Du kan också lägga till vit till mixen och inkluderar schackrutiga mönster, som var populära för livesport på 1950-talet och kan hjälpa dig att komma ihåg sommaren på eftermiddagarna i soda butiken.

Skriva ut dina egna väggdekorationer och göra din egen serpentiner

Internet erbjuder ett antal gratis resurser stor för värdar utsmyckning på de billiga. Du kan använda gratis klipp art platser att hitta bilder på jukeboxar och flickor i pudel kjolar, skriva ut dem och hänga dem på väggarna i partyrummet. Det är lätt att hitta bilder på populära femtiotalet ikoner, inklusive Elvis, Marylin Monroe och James Dean med hjälp av Google bilder. Häng dessa på dina väggar för att din gästerna ska känna att de är på en gammal-skola retro diner. Skriva ut bilder på tjockt papper att undvika curling, eller ta porträtt familj utanför sina ramar för kvällen och ersätta dem med dina femtiotalet-inspirerade bilder. Med bara lite konstruktion papper, kan du göra andra hemgjord väggdekorationer. Försök papper kedjor i din tema färger, eller klipp ut noter att hänga på väggarna runt området part.

Damma av dina gamla skivor

Lägga till en retrokänsla i ditt hem genom att hänga poster från taket och göra ditt eget mellanmål skålar från oönskade 33 1/3s. Skura din vind och be vänner och släktingar om deras gamla skivor. Om du inte hittar någon gratis, loppisar och butiker sparsamhet har gamla skivor säljes, ibland för endast 25 cent styck. För att göra en snack skål ur en gammal post, säger ThemePartiesNMore.com att starta genom att ställa din ugn till 93.3 grader C. Lägg posten i ugnen på en upp och ner ugn säker skål placeras på en bakplåt. Vänta 2-5 minuter, tills posten har tagit formen av skålen. Ta bort från ugnen och förfina formen på din post skål med hjälp av dina händer och ugn handskar. Vänta några minuter tills posten är sval vid beröring att ta bort den från utsidan av ugn säker skålen. Posten kommer att hålla sin nya form, vilket gör den perfekt för att hålla snacks och godis.

Dekorera bordet

Ta några glasburkar från ditt köksskåp. Du kan använda mer dekorativa kök burkar, eller gammal glas mat burkar om du inte har någon butik köpte sådana. Fyll dem med godis och tuggummi kan vara i 1950-talet hörnet butiken, like Double Bubble gum, svarta bollen käken brytare och små gummy godis. Tejpa hemlagad prislappar på varje burk (10 cent, etc.) och linje burkar upp mitt i tabellen som en central. Om du har höga fruktglass glas, ger gästerna sina drinkar i de för kvällen. Om inte, kan du alltid dra ut glasögon i en av ditt tema färger eller svart och vitt schackrutiga koppar genom att tejpa en pappersremsa Schackrutor på utsidan av vit, plast muggar. Hitta schackrutiga skriver ut gratis på Internet.

Ställa in stämningen

Om du har en TV i festlokalen, spela fett eller en annan film i femtiotalet på loop, att hålla volymen låg så att gästerna kan chattare. Om du inte hittar några retro filmer i din personliga samling, kan du ladda ner klipp från YouTube med gratis verktyg från SaveYouTube.com. Montera klippen i en spellista med din favorit dator media player, koppla datorn till TV: N och spela upp klippen du har samlat.