mynewspapers.net

Gratis Beach Party idéerStrandfester skapa en perfekt möjlighet för utomhus sommaraktiviteter som drar nytta av de öppna vidderna och vackert väder. Även personer som inte bor nära en strand kan vara värd en beach-tema fest i ett hem eller gården, genom att dekorera området med beach artiklar och spela beach-tema musik--som Beach Boys eller Bob Marley--i bakgrunden.

Inbjudningar

De inbjudningar som du använder kommer att ange tonen för din casual sommarevenemang. Gör gratis inbjudningar för beach party hemma med färgad kartong och en sax. Klipp ut en stor beach-tema form från cardstock och accent med former från en kontrasterande färg. Till exempel skära ut en surfbräda och göra en design på den med ränder i en annan färg, eller klipp ut ett par solglasögon och lim på linser från svart papper. Skriva den part informationen på inbjudan eller skriv ut den och limma den på.

Dekorationer

Beach-tema objekt du redan kan göra dubbel tull som dekorationer för ditt beach party. Färgglada strandhanddukar göra festliga dukar, medan ett parasoll ger skugga; hörnstenarna gjorda av solskyddsmedel flaskor, kommer stranden hattar och solglasögon lägga till kul-i--solen atmosfären. Stranden leksaker såsom boogie styrelser, flottar, sand hinkar och spadar också motiverar, enkla dekorationer och visa sig användbart på ett beach party för barn. Dekorera väggarna på en inomhus beach-tema fest med bilder av badbollar, surfbrädor, snäckskal och palmträd skär från färgade konstruktion papper.

Beachvolleyboll

Många offentliga stränder ge volleyboll nät för gruppen, även om du behöver ta din egen volleyboll. För yngre barn, ta med en badboll i stället för att göra det lättare att få till bollen innan den träffar marken. Team oftast kan röra bollen tre gånger på att slå det på andra sidan av nätet, men grupper med barn kanske vill utvidga det till ett obegränsat antal träffar.

Sand Castle Contest

Som en aktivitet på en fest äger rum på stranden, har gästerna tävla i ett sandslott contest. Individer eller grupper kan tillbringa ca 30 minuter att bygga den bästa sandslott som de kan använda sand och andra objekt som skal, drivved eller tång de hittar på stranden. Om du har hinkar och spadar, ge dessa för att hjälpa grupper flyttar och forma sanden.