mynewspapers.net

Gratis 50-bröllop årsdagen projekt

Gratis 50-bröllop årsdagen projekt


Den 50: e bröllopsdag är känd som den "gyllene" årsdagen. Många gratis gåva idéer och hantverk projekt kan kretsa kring det gyllene temat. Andra meningsfulla projekt reflektera över parets liv tillsammans, sin familj eller sina gemensamma prestationer.

Scrapbook

Organisera foton från parets liv tillsammans, start från så tidigt som möjligt genom att deras 50-års äktenskap. Använda bilder för att skapa en unik klippbok genom att lägga till personliga anteckningar och anekdoter för varje bild. Eftersom den 50: e är det gyllene år, skriva anteckningar med en guldfärgad markör eller gel penna.

Släktträd

Samla bilder av paret, deras barn och barnbarn och barnbarnsbarn. På ett stort papper, rita ett träd som är stort nog för alla fotografier. Limma parets bild på toppen av trädet, deras barn under dem och deras barn barn och barnbarn under dem. Alternativt kan du placera en stor bild på paret i mitten av ett stort ark papper och placera sina barns fotografier runt deras. Placera sedan, barnbarn och barnbarnsbarns bilder runt kanterna på papperet.

Pot Luck överraskningsfest

Bjuda in vänner och familj för att fira parets liv tillsammans genom att ett fat med mat till en överraskningsfest. Ring varje gäst istället för att skicka kostsamma inbjudningar, och be barnbarn eller barnbarnsbarn att göra party dekorationer. Paret kommer säkert gärna se deras vänner och familj tillsammans.

Ursprungliga poesi

Har barnbarn och barnbarnsbarn arbeta tillsammans på en dikt om paret. Barn bör fokusera på vad gör sina morföräldrar speciellt till dem och nämna stunder de har delat tillsammans. Efter dikten görs, har barnen bryta dikten upp i segment och recitera det för paret.

Håna bröllop

Med hjälp av familj och vänner, kasta paret ett håna bröllop för att "förnya sina löften." Håna bröllop kan vara en fullständig överraskning eller arrangörerna kan välja att engagera paret i planeringen. Med parets hjälp, göra bröllopet så nära som möjligt till sina ursprungliga bröllop. Barn kan delta i processen genom att göra och hängande dekorationer och agerar som vaktmästarna för gäster. Det äldsta barnbarnet kan även utföra ceremonin.