mynewspapers.net

Gräsmatta bekämpningsmedel för att bli av med fästingar och loppor

Gräsmatta bekämpningsmedel för att bli av med fästingar och loppor


Befria din gården av loppan och fästingen uppnås ofta med bekämpningsmedel. Fästingarna kommer att spärren på grässtrån, där de kan ta till vad går förbi, inklusive du eller dina husdjur. Loppan kommer att tillbringa tid i och runt gräs och marken, att hitta mat och hoppa på någon värd de kan hitta. Att få dem ur din trädgård är viktigt, annars kommer de sannolikt hamna i ditt hem, också. Använda bekämpningsmedel på din gård är ganska lätt och ofta ger positiva resultat snabbt.

Instruktioner

• Köpa bekämpningsmedel i en sprayflaska, om din gård är liten. Spraya produkten hela din trädgård, mycket uppmärksamma på cool områden, såsom under buskar, träd, buskar och däck. Enligt de universitetar av Nebraska-Lincolns hemsida tenderar loppor och deras larver att spendera tid i skuggiga områden, så se till att applicera produkten till de områdena, också. Även spraya några träd och annan vegetation på gården, ifall loppan och fästingen gömmer sig där, liksom.

• Köp bekämpningsmedel som fäster på din slang för större gårdar. De flesta bekämpningsmedel i dessa typer av behållare är helt enkelt skruvas på slutet av slangen, även om du bör följa anvisningarna för din produkt. Efter fästa behållaren, slå på vatten och applicera blandningen vatten och bekämpningsmedel till din hela gården. Var noga med att applicera produkten under dina buskage, träd och trädgård möbler och andra skuggade områden.

• Strö pulveriserad bekämpningsmedel på din utemiljö. Pulvret bör tillämpas på hela gräsmattan, särskilt i skuggiga, avskilda områden. Följ anvisningarna på produktens etikett för instruktioner för distribution som de normalt varierar per produkt.